Вступ-2022: відкрито реєстрацію на спеціальну сесію НМТ – дати

23:01, 12 серпня 2022
У МОН розповіли алгоритм дій.
Вступ-2022: відкрито реєстрацію на спеціальну сесію НМТ – дати
Джерело фото: freepik.com
Слідкуйте за актуальними новинами у соцмережах SUD.UA

Вступники, які не мали можливості зареєструватися для участі в тестуванні в основний і додатковий періоди, матимуть змогу це зробити з 12 до 15 серпня 2022 року. Про це повідомляє Міністерства освіти і науки України.

«Для цього потрібно створити реєстраційну картку, бланк якої автоматично формується із використанням спеціального сервісу "Зареєструватися", розміщеного на вебсайті УЦОЯО. Сформувати комплект документів, що містить оформлену реєстраційну картку, копію паспорта, копію документа про повну загальну середню освіту (за потреби медичний висновок про створення особливих (спеціальних) умов для проходження зовнішнього незалежного оцінювання за формою № 086-3/о), і надіслати його до того регіонального центру оцінювання якості освіти, адресу якого зазначено в контрольно-інформаційному листі, сформованому разом із реєстраційною карткою.

Якщо немає змоги скористатися засобами поштового зв’язку, документи можна надіслати на електронну адресу відповідного регіонального центру, вказану в реєстраційному повідомленні. У темі листа потрібно зазначити своє прізвище, а також вказати, що це реєстраційні документи. Наприклад: Шевченко_реєстраційні документи», - розповіли у МОН.

з 24 серпня дізнатися свій логін і пароль, правильно увівши дані до спеціального сервісу «Отримання доступу до Інформаційної сторінки учасника ЗНО-2022/НМТ-2022». Важливо уважно вводити персональні дані.

2530 серпня ー на Інформаційній сторінці учасника вибрати населений пункт для складання НМТ;

57 вересня ー остаточно визначитися з вибором населеного пункту для складання НМТ, указати його назву на Інформаційній сторінці;

до 10 вересня ー отримати запрошення з інформацією про місце розташування тимчасового екзаменаційного центру для проходження НМТ, датою та часом початку тестування;

12–16 вересня ー взяти участь у спеціальній сесії НМТ.

«Вступники, які під час основного чи додаткового періодів реєстрації сформували реєстраційні картки на сайті Українського центру і надіслали документи до відповідного регіонального центру, однак з тих чи тих причин не змогли підтвердити своєї участі в НМТ, повторно не реєструються, а з 25 до 30 серпня підтверджують бажання склалати тестування у спеціальну сесію», - наголошують у МОН.

Підписуйтесь на наш telegram-канал t.me/sudua та на Youtube Право ТВ, а також на нашу сторінку у Facebook та в Instagram, щоб бути в курсі найважливіших подій.

Нестандартний підхід до поділу майна та отримання аліментів при розлученні – прямий ефір
Telegram канал Sud.ua
Нестандартний підхід до поділу майна та отримання аліментів при розлученні – прямий ефір
Головне про суд
Сьогодні день народження святкують
  • Андрій Іванов
    Андрій Іванов
    суддя Ужгородського міськрайонного суду Закарпатської області
  • Галина Бондаренко
    Галина Бондаренко
    суддя Голосіївського районного суду міста Києва
  • Ольга Кролевець
    Ольга Кролевець
    суддя Верховного Суду у Касаційному господарському суді
  • Сергій Стефанишин
    Сергій Стефанишин
    суддя Хмельницького міськрайонного суду Хмельницької області