Переправлення військовозобов’язаних через кордон: у Львові затримано посадовицю

19:31, 21 серпня 2022
Вирішується питання щодо повідомлення затриманій про підозру і обрання їй запобіжного заходу у вигляді тримання під вартою.
Переправлення військовозобов’язаних через кордон: у Львові затримано посадовицю
Фото: gp.gov.ua
Слідкуйте за актуальними новинами у соцмережах SUD.UA

За процесуального керівництва Яворівської окружної прокуратури Львівської області затримано посадовицю міськради, передає Офіс Генерального прокурора.

«За даними слідства, начальниця одного із районних відділів соцзахисту департаменту гуманітарної політики Львівської міської ради налагодила схему нелегальної міграції за кордон громадян України – військовозобов’язаних чоловіків, яким заборонено покидати межі держави. За грошову винагороду у сумі 1 300 доларів США вона, у змові з працівником медичної установи, організовувала виготовлення довідки до акту огляду МСЕК про встановлення групи інвалідності з метою надання права військовозобов’язаному мешканцю Львівщини на виїзд за кордон в умовах дії воєнного стану», - розповідають у ОГП.

Правоохоронці затримали жінку в порядку ст. 208 КПК України.

Повідомляється, що у ході проведення обшуку у службовому кабінеті посадовиці вилучено понад 17 тис доларів США, 1,3 тис. євро та 4 тис. грн.

Вирішується питання щодо повідомлення затриманій про підозру і обрання їй запобіжного заходу у вигляді тримання під вартою. Встановлюється причетність інших осіб до злочину.

Також ми розповідали, що правоохоронці викрили схему для виїзду за кордон військовозобов’язаних.

Підписуйтесь на наш telegram-канал t.me/sudua та на Twitter, а також на нашу сторінку у Facebook та в Instagram, щоб бути в курсі найважливіших подій.

XX з’їзд суддів України – онлайн-трансляція – день перший
Telegram канал Sud.ua
XX з’їзд суддів України – онлайн-трансляція – день перший
Головне про суд
Сьогодні день народження святкують
  • Петро Ковзель
    Петро Ковзель
    суддя Окружного адміністративного суду міста Києва