В Одесі приватний виконавець погорів на хабарі, фото

10:45, 6 жовтня 2022
Чоловік вимагав та отримав від одесита 500 доларів в обмін на зняття арешту з автомобіля, накладеного в рамках виконавчого провадження, зазначили правоохоронці.
В Одесі приватний виконавець погорів на хабарі, фото
Фото: facebook.com/DSI.police.ukraine
Слідкуйте за актуальними новинами у соцмережах SUD.UA

Правоохоронці встановили, що приватний виконавець за грошову винагороду пообіцяв одеситу внести зміни до автоматизованої системи щодо зняття арешту на заборону відчуження транспортного засобу «Land Rover». Фігуранта затримали при отриманні 500 доларів США неправомірної вигоди, передає Департамент стратегічних розслідувань Національної поліції України.

«Слідчі поліції під процесуальним керівництвом Приморської окружної прокуратури міста Одеси правопорушнику повідомили про підозру за ч. 4 ст. 368-4 Кримінального кодексу України.

Йдеться про одержання неправомірної вигоди для себе за вчинення дій з використанням наданих йому повноважень в інтересах того, хто надає таку вигоду, поєднане з вимаганням неправомірної вигоди.

Такий злочин карається позбавленням волі на строк від чотирьох до восьми років з позбавленням права обіймати певні посади чи займатися певною діяльністю на строк до трьох років, з конфіскацією майна.

Нині правоохоронці клопочуть в суді про обрання підозрюваному запобіжного заходу у вигляді тримання під вартою. Слідство у справі триває», — сказано у повідомленні.

Фото: facebook.com/DSI.police.ukraine

Раніше ми писали, що очільника Броварської районної військової адміністрації затримали на хабарі за внесення даних до системи «Шлях».

Підписуйтесь на наш telegram-канал t.me/sudua та на Twitter, а також на нашу сторінку у Facebook та в Instagram, щоб бути в курсі найважливіших подій.

Закон про посилення мобілізації: військовий облік та інші зміни для українців за кордоном
Telegram канал Sud.ua
Закон про посилення мобілізації: військовий облік та інші зміни для українців за кордоном
Сьогодні день народження святкують
  • Павло Григорович
    Павло Григорович
    суддя Окружного адміністративного суду міста Києва