Одягнули чоловіку мішок на голову та били: на Тернопільщині трьох правоохоронців підозрюють у катуванні

17:03, 18 листопада 2022
Щоб змусити чоловіка зізнатись у збуті наркотиків, правоохоронці побили його, одягнувши при цьому на голову поліетиленовий пакет, а на руки - кайданки.
Одягнули чоловіку мішок на голову та били: на Тернопільщині трьох правоохоронців підозрюють у катуванні
Слідкуйте за актуальними новинами у соцмережах SUD.UA

На Тернопільщині у катуванні підозрюють трьох правоохоронців. Так, вони одягнули чоловіку мішок на голову та били, щоб зізнався у злочині. Про це повідомляє пресслужба Тернопільської обласної прокуратури.

За даними слідства, 25 жовтня три співробітники відділу Управління стратегічних розслідувань в Тернопільській області ДСР НП України незаконно проникли до квартири тернополянина. Щоб змусити господаря помешкання зізнатись у збуті наркотиків, вони побили його, одягнувши при цьому на голову поліетиленовий пакет, а на руки - кайданки.

За процесуального керівництва Тернопільської обласної прокуратури трьом правоохоронцям повідомили про підозру в незаконному проникненні у житло та катуванні (ч. 2 ст. 127, ч. 2 ст. 162 КК України). Підозрюваних відсторонено від займаних посад та обрано запобіжні заходи.

Підписуйтесь на наш telegram-канал t.me/sudua та на Twitter, а також на нашу сторінку у Facebook та в Instagram, щоб бути в курсі найважливіших подій.

XX з’їзд суддів України – онлайн-трансляція – день перший
Telegram канал Sud.ua
XX з’їзд суддів України – онлайн-трансляція – день перший
Сьогодні день народження святкують
  • Оксана Заворотна
    Оксана Заворотна
    суддя Хмельницького міськрайонного суду Хмельницької області