Модель з Києва розповіла, як отримала запрошення на вечірку, де знущалися з дівчат

19:14, 5 лютого 2023
Дівчатам говорили, що відбудеться благодійний стрім на допомогу ЗСУ.
Модель з Києва розповіла, як отримала запрошення на вечірку, де знущалися з дівчат
Фото: t.me/andrii_nebytov
Слідкуйте за актуальними новинами у соцмережах SUD.UA

Киянок на скандальну п’яну вечірку запрошували під виглядом участі в благодійному стрімі на допомогу ЗСУ. Але про вживання алкогольниї напоїв чи наркотиків під час заходу, організатори не попереджали. 27-річна модель Аліна Левчук виклала листування з одним із хлопців, передає «Обозреватель».

Киянці надійшло повідомлення із запрошенням взяти участь у благодійному стрімі на дрон для Збройних сил України. За словами організатора, під час заходу хлопці та дівчата будуть переодягатись, проводитимуться вікторини, а також «грати в пляшку».

Як пише видання УП, Левчук розповіла, що раніше була незнайома з хлопцем, який надіслав запрошення на вечірку. Дівчина зізналась – їй сподобалося те, що в ньому йдеться про «благодійний» захід.

 «Йдеться про благодійний стрім на допомогу ЗСУ – це святе. Я люблю допомагати. Про алкоголь, наркотики чи зґвалтування там ані слова», – уточнила модель.

Левчук додала, що приняла рішення не брати участь в цій вечірці через ігри, які анонсували організатори. Про те, що її запрошували на скандальну п’яну вечірку, модель зрозуміла через кілька днів, після її розголошення.

 «Це не прикольчик, це страшні речі. В мене був інцидент у 2015 році, коли на одному заході після 2 ковтків вина мені стало погано і я думала, що помираю», – ділиться Аліна.

У той день після інциденту модель одразу вирушила додому і думала, що отруїлася салатом. Вже потім вона дізналася, що організатор заходу славиться скандальними вечірками.

 «Я висвітлила це запрошення, бо воно дуже невинно написано. Хотіла попередити дівчат, аби вони були обережні. Бо ми не захищені в наш час», – резюмувала Левчук.

Раніше ми писали, що правоохоронці повідомили про підозру двом фігурантам справи про організацію п'яних вечірок, на яких молоді люди принижували дівчат.

Додамо, суд арештував без права застави одного з фігурантів справи про так звіні «п’яні» вечірки у Києві.

Крім того, організатор знущань над дівчатами заявив, що «радий популярності».

Підписуйтесь на наш telegram-канал t.me/sudua та на Twitter, а також на нашу сторінку у Facebook та в Instagram, щоб бути в курсі найважливіших подій.

XX з’їзд суддів України – онлайн-трансляція – день перший
Telegram канал Sud.ua
XX з’їзд суддів України – онлайн-трансляція – день перший
Головне про суд
Сьогодні день народження святкують
  • Євген Чаку
    Євген Чаку
    суддя Шостого апеляційного адміністративного суду
  • Руслан Сидорович
    Руслан Сидорович
    член Вищої кваліфікаційної комісії суддів України