Літній чоловік чіплявся до жінки у купе потягу Львів—Київ: подробиці інциденту

19:42, 17 червня 2023
За словами жінки, пасажир купе поводив себе неадекватно, пропонував поцілунки і казав, що він «кіборг, який стояв за аеропорт».
Літній чоловік чіплявся до жінки у купе потягу Львів—Київ: подробиці інциденту
Фото: evgeniyakarpiu
Слідкуйте за актуальними новинами у соцмережах SUD.UA

У соцмережах активно обговорюють інцидент у потязі Львів—Київ, де пасажирка заявила, що до неї з непристойними натяками чіплявся сусід по купе. Як ми писали, в Укрзалізниці прокоментували конфлікт і пообіцяли службову перевірку. 

Подробиці того, що сталося, сама постраждала повідомила у себе в Інстаграм. 

Так, мешканка Київської області, яку звати Євгенія Карпюк, заявила, що до неї чіплявся сусід по купе. За її словами, він поводив себе неадекватно і робив натяки сексуального характеру.

Вона каже, що 8 червня сіла на потяг до Києва у Хмельницькому. Тим часом у її купе вже спав чоловік, а інші місця були вільні.

"Він прокидається і говорить: "О, бог послав мені жіночку. Можна вас потім поцілувати? Ви така маньяческая", - стверджує пасажирка.

Після цього вона взяла свої речі і сказала, що зараз йде до провідника, а потім викличе поліцію. Чоловік заявив, що вона може нікуди не йти, адже він нібито сам "полковник у відставці".

"Він сказав, що він кіборг, стояв за аеропорт рік і тому має право. Потім, коли він вже ходив і розбудив весь вагон, він сказав: “А що мені треба було робити? Я прокинувся, а вона лежить як расщепенка", - каже жінка. 

Потерпіла стверджує, що одразу звернулася до провідника. Однак він не відреагував належним чином, каже вона. Лише нібито обурився, що вона пересіла без дозволу.

"Мене прихистили дівчатка з сусіднього купе і він підійшов і вимагав здати йому постільну білизну за дві години до мого прибуття. Потім він зайшов до нас в купе і сказав: "Скоро таких кіборгів з війни повернеться дуже багато, у них у всіх з кукухою буде не все гаразд, і такі ситуації будуть траплятися на кожному кроці", - каже Євгенія. 

Згодом провідник запропонував пересадити її до іншого купе, в якому також їхав один чоловік. За її словами, єдині, хто відреагував на ситуацію, це троє дівчат, які пустили її до себе в купе.

Після інциденту жінка звернулася зі скаргою до Укрзалізниці.

"Я не кажу, що провідник винен, а чоловік ні. Просто, на жаль, у нас в країні поки що нереально притягнути до відповідальності тільки за пропозицію “поцілувати”. Треба дочекатися, коли тебе зґвалтують або поб’ють", – розповідає Євгенія Карпюк.

Фото з Інстаграм Євгенії Карпюк

Підписуйтесь на наш telegram-канал t.me/sudua та на Twitter, а також на нашу сторінку у Facebook та в Instagram, щоб бути в курсі найважливіших подій.

XX з’їзд суддів України – онлайн-трансляція – день перший
Telegram канал Sud.ua
XX з’їзд суддів України – онлайн-трансляція – день перший
Сьогодні день народження святкують
  • Ігор Фріс
    Ігор Фріс
    член Комітету Верховної Ради України з питань правової політики
  • Ян Бескровний
    Ян Бескровний
    суддя Київського районного суду м. Одеси
  • Любов Токмілова
    Любов Токмілова
    суддя Одеського окружного адміністративного суду
  • Наталія Савицька
    Наталія Савицька
    суддя Сумського окружного адміністративного суду