Незаконно привласнили майже 6 млн гривень: викрито ексдиректора ДП «Волиньторф» та підприємця

13:19, 30 червня 2023
Колишній директор ДП «Волиньторф» придбав цінні папери за кошти підприємства, а потім одразу ж продав і гроші від продажу поклав собі до кишені.
Незаконно привласнили майже 6 млн гривень: викрито ексдиректора ДП «Волиньторф» та підприємця
Фото: ДП «Волиньторф»
Слідкуйте за актуальними новинами у соцмережах SUD.UA

Колишнього директора державного підприємства «Волиньторф» та керівника приватної компанії підозрюють у заволодінні майже 6 млн гривень коштів цього ДП. Про це повідомляє САП.

За даними слідства, для заволодіння майном ДП наприкінці 2013 - початку 2014 року колишній директор «Волиньторфу» уклав три договори на купівлю цінних паперів за кошти державного підприємства у сумі 5,570 млн гривень. При цьому в день придбання указані цінні папери були одразу продані керівником ДП, але кошти від їх продажу до державного підприємства так і не надійшли.  
 
Слідством зібрані достатні докази, які свідчать про те, що указані особи незаконно заволоділи вищевказаними коштами під виглядом виконання угод із цінними паперами, використовуючи рахунки низки юридичних осіб, зазначають у САП.

Підписуйтесь на наш telegram-канал t.me/sudua та на Twitter, а також на нашу сторінку у Facebook та в Instagram, щоб бути в курсі найважливіших подій.

Відповідальності за порушення правил військового обліку не уникнути – ефір на Право ТВ
Telegram канал Sud.ua
Відповідальності за порушення правил військового обліку не уникнути – ефір на Право ТВ
Головне про суд
Сьогодні день народження святкують
  • Андрій Задорожний
    Андрій Задорожний
    голова комітету ВР з питань прав людини, деокупації та реінтеграції тимчасово окупованих територій України, національних меншин і міжнаціональних відносин
  • Євгеній Сидоров
    Євгеній Сидоров
    суддя Шевченківського районного суду міста Києва