Перший сніг у Києві: за ранок 13 ДТП, одна – смертельна

12:36, 22 листопада 2023
На дорогах столиці у перший день снігопаду працюють комунальники та правоохоронці, водіїв попереджають про небезпеку.
Перший сніг у Києві: за ранок 13 ДТП, одна – смертельна
Слідкуйте за актуальними новинами у соцмережах SUD.UA

Сьогодні, 22 листопада, столицю замело снігом. Вже на 11 годину ранку на автодорогах Києва сталося 13 дорожньо-транспортних пригод, в тому числі одна ДТП з потерпілими, де одна людина, на жаль, загинула, – повідомляє патрульна поліція Києва.

Екіпажі патрульної поліції спрямовані на забезпечення безпеки руху та вживають заходів для уникнення небезпечних ситуацій на дорогах. У разі потреби вони також здійснюють регулювання руху.

Для прибирання снігу у місті задіяно 255 одиниць очисної техніки. Спеціалісти першочергово виконують роботи на спусках, підйомах, мостах та основних автодорогах.

За прогнозом Українського гідрометцентру, очікується помірний мокрий сніг упродовж 23-го та 24-го числа, що може спричинити ожеледицю на дорогах.

Водіїв закликають утриматися від паркування по обох боках вулиць, щоб не перешкоджати роботі спецтехніки. У випадку виникнення небезпечних ситуацій, ватро телефонувати на спецлінію 112.

Тим, хто ще не підготував свої автомобілі до зими, радять зробити це якнайшвидше: перевірте наявність зимових шин та омивача, стан акумулятора та засоби для очищення від снігу й ожеледиці.

Підписуйтесь на наш Telegram-канал t.me/sudua та на Google Новини SUD.UA, а також на нашу сторінку у Facebook та в Instagram, щоб бути в курсі найважливіших подій.

XX з’їзд суддів України – онлайн-трансляція – день перший
Telegram канал Sud.ua
XX з’їзд суддів України – онлайн-трансляція – день перший
Головне про суд
Сьогодні день народження святкують
  • Євген Чаку
    Євген Чаку
    суддя Шостого апеляційного адміністративного суду
  • Руслан Сидорович
    Руслан Сидорович
    член Вищої кваліфікаційної комісії суддів України