На Одещині нетверезий водій сміттєвоза збив на смерть співробітника

23:59, 23 грудня 2023
Водій сміттєвоза заднім ходом наїхав на співробітника, від отриманих травм той загинув.
На Одещині нетверезий водій сміттєвоза збив на смерть співробітника
Джерело фото: поліція Одеської області
Слідкуйте за актуальними новинами у соцмережах SUD.UA

У Крижанівці, що на Одещині, водій сміттєвоза, перебуваючи у стані алкогольного сп’яніння, наїхав на співробітника, що призвело до його загибелі. Керманича автомобіля було затримано, – повідомляє поліція Одеської області.

Близько 14:00 години, водій сміттєвоза, рухаючись заднім ходом на кладовищі, скоїв наїзд на співробітника. У результаті, постраждалий отримав тілесні ушкодження, що призвели до його загибелі.

Внаслідок перевірки водія на стан алкогольного сп’яніння було виявлено, що він перебував у нетверезому стані.

Правоохоронці розпочали кримінальне провадження за ч. 3 ст. 286-1 Кримінального кодексу України – порушення правил безпеки дорожнього руху особою, яка керувала транспортним засобом у стані алкогольного сп’яніння, що призвело до смерті потерпілого. Водія було затримано в процесуальному порядку, а зараз вирішується питання про обрання йому запобіжного заходу.

В рамках розслідування назначено ряд експертиз. Справа перебуває на етапі слідства. Відповідно до закону, фігуранту загрожує позбавлення волі на строк від п’яти до десяти років з позбавленням права керувати транспортними засобами на аналогічний строк.

Підписуйтесь на наш Telegram-канал t.me/sudua та на Google Новини SUD.UA, а також на нашу сторінку у Facebook та в Instagram, щоб бути в курсі найважливіших подій.

XX з’їзд суддів України – онлайн-трансляція – день перший
Telegram канал Sud.ua
XX з’їзд суддів України – онлайн-трансляція – день перший
Головне про суд
Сьогодні день народження святкують
  • Петро Ковзель
    Петро Ковзель
    суддя Окружного адміністративного суду міста Києва