Депутата з Черкас, який голосував у власних інтересах, притягнуто до відповідальності

21:08, 25 грудня 2023
Депутат взяв участь у голосуванні за рішення, яким передбачалося відшкодування підприємцям з бюджету коштів на придбання електрогенераторів у розмірі 50 % від їх загальної вартості.
Депутата з Черкас, який голосував у власних інтересах, притягнуто до відповідальності
Фото: procherk.info
Слідкуйте за актуальними новинами у соцмережах SUD.UA

Депутата Черкаської міської ради притягнуто до адміністративної відповідальності за порушення вимог Закону України «Про запобігання корупції», зокрема в частині вчинення дій в умовах реального конфлікту інтересів.

Як повідомила Черкаська обласна прокуратура, депутат міськради, будучи приватним підприємцем, на пленарному засіданні сесії міської ради взяв участь у голосуванні за рішення, яким передбачалося відшкодування підприємцям з міського бюджету грошових коштів на придбання електрогенераторів у розмірі 50 % від їх загальної вартості.

«Серед підприємців, яким передбачалося відшкодування, був і вказаний депутат міської ради», - сказано у повідомленні.

У прокуратурі додають, що за результатами розгляду протоколу про вчинення адміністративного правопорушення, пов’язаного з корупцією, суд визнав винним вказану особу та наклав адміністративне стягнення у вигляді штрафу.

Підписуйтесь на наш Telegram-канал t.me/sudua та на Google Новини SUD.UA, а також на нашу сторінку у Facebook та в Instagram, щоб бути в курсі найважливіших подій.

XX з’їзд суддів України – онлайн-трансляція – день перший
Telegram канал Sud.ua
XX з’їзд суддів України – онлайн-трансляція – день перший
Головне про суд
Сьогодні день народження святкують
  • Петро Ковзель
    Петро Ковзель
    суддя Окружного адміністративного суду міста Києва