У Києві п’яний водій збив жінку та втік з місця ДТП, фото

09:35, 5 січня 2024
Жінку госпіталізували до медичного закладу із численними забоями, черепно-мозковою травмою та переломом кісток тазу.
У Києві п’яний водій збив жінку та втік з місця ДТП, фото
Фото: kyiv.npu.gov.ua
Слідкуйте за актуальними новинами у соцмережах SUD.UA

У Києві поліцейські затримали нетверезого водія, який збив жінку та втік з місця автопригоди. Інцидент трапився на нерегульованому пішохідному переході на проспекті Правди, передає пресслужба поліції Києва.

Правоохоронці розшукали транспортний засіб, а водія затримали. 36-річний керманич перебував в стані алкогольного сп’яніння - прилад «Драгер» показав 2,24 проміле.

Потерпіла була госпіталізована до медичного закладу із численними забоями, черепно-мозковою травмою та переломом кісток тазу.

«Відомості щодо цієї події внесені до Єдиного реєстру досудових розслідувань за ч. 1 ст. 286-1 Кримінального кодексу України - порушення правил безпеки дорожнього руху або експлуатації транспорту особами, які керують транспортними засобами в стані сп’яніння. Слідчі готують повідомлення про підозру затриманому та вирішується питання щодо обрання запобіжного заходу», - сказано у повідомленні.

Зловмиснику загрожує до трьох років позбавлення волі з позбавленням права керувати транспортними засобами на строк від трьох до п’яти років.

Фото: kyiv.npu.gov.ua

Підписуйтесь на наш Telegram-канал t.me/sudua та на Google Новини SUD.UA, а також на нашу сторінку у Facebook та в Instagram, щоб бути в курсі найважливіших подій.

XX з’їзд суддів України – онлайн-трансляція – день перший
Telegram канал Sud.ua
XX з’їзд суддів України – онлайн-трансляція – день перший
Головне про суд
Сьогодні день народження святкують
  • Євген Чаку
    Євген Чаку
    суддя Шостого апеляційного адміністративного суду
  • Руслан Сидорович
    Руслан Сидорович
    член Вищої кваліфікаційної комісії суддів України