Умєров презентував шостий пункт Формули миру про виведення російських військ з України

19:52, 14 січня 2024
Формула миру, запропонована Зеленським, вже обʼєднує 83 країни світу.
Умєров презентував шостий пункт Формули миру про виведення російських військ з України
Джерело фото: Facebook / Рустем Умєров
Слідкуйте за актуальними новинами у соцмережах SUD.UA

Міністр оборони Рустем Умєров виступив із пропозицією створити міжнародну робочу групу на рівні міністрів оборони та радників з питань нацбезпеки для спільної розробки механізму виведення російських військ з території України. Про це він повідомив у своєму Facebook.

Ця ініціатива була представлена головою Міноборони на четвертій зустрічі радників з питань національної безпеки стосовно української Формули миру.

В рамках презентації 6-го пункту ініціативи, який стосується «Виведення російських військ з території України», Умєров наголосив, що Формула миру, запропонована Президентом Володимиром Зеленським, наразі об'єднує вже 83 країни світу.

Міністр оборони підкреслив, що говорити про відновлення суверенітету та територіальної цілісності України без повного виведення та роззброєння російських військ і терористичних угруповань із тимчасово окупованих територій неможливо.

Нагадаємо, під час Світового економічного форуму у Давосі (Швейцарія) була обговорена формулу миру для України. Представники понад 80 країн говорили про світовий порядок та справедливість.

Підписуйтесь на наш Telegram-канал t.me/sudua та на Google Новини SUD.UA, а також на нашу сторінку у Facebook та в Instagram, щоб бути в курсі найважливіших подій.

XX з’їзд суддів України – онлайн-трансляція – день перший
Telegram канал Sud.ua
XX з’їзд суддів України – онлайн-трансляція – день перший
Головне про суд
Сьогодні день народження святкують
  • Петро Ковзель
    Петро Ковзель
    суддя Окружного адміністративного суду міста Києва