У Києві судитимуть директора КП за збитки під час ремонту постраждалих від обстрілів будинків

18:41, 6 лютого 2024
Будматеріали при відновленні будинків не відповідали будівельним нормам, що призвело до збитків у близько 800 тисяч гривень.
У Києві судитимуть директора КП за збитки під час ремонту постраждалих від обстрілів будинків
Слідкуйте за актуальними новинами у соцмережах SUD.UA

Директора КП «Житлоінвестбуд-УКБ» в Києві судитимуть за збитки, завдані у розмірі 800 тис. гривень під час капітального ремонту будинків, що постраждали від обстрілів. Про це повідомила Київська міська прокуратура.

Подільська окружна прокуратура міста Києва внесла до суду обвинувальний акт стосовно директора КП «Житлоінвестбуд-УКБ» за службову недбалість, яка спричинила серйозні наслідки.

У жовтні 2022 року КП «Житлоінвестбуд-УКБ» та приватне підприємство уклали угоди на капітальний ремонт двох житлових будинків на вулиці Межова в Подільському районі Києва, які були пошкоджені під час ракетного обстрілу у березні 2022 року.

Під час розслідування було встановлено, що через недбалість та недостатній контроль директора «Житлоінвестбуд-УКБ» під час будівельних робіт використовувалися матеріали, які не відповідали державним стандартам, будівельним нормам та правилам. Це призвело до збитків у розмірі близько 800 тисяч гривень для місцевого бюджету.

Підписуйтесь на наш Telegram-канал t.me/sudua та на Google Новини SUD.UA, а також на нашу сторінку у Facebook та в Instagram, щоб бути в курсі найважливіших подій.

XX з’їзд суддів України – онлайн-трансляція – день перший
Telegram канал Sud.ua
XX з’їзд суддів України – онлайн-трансляція – день перший
Сьогодні день народження святкують
  • Тетяна Кудрявцева
    Тетяна Кудрявцева
    суддя Бабушкінського районного суду м. Дніпропетровська
  • Володимир Погребняк
    Володимир Погребняк
    суддя Верховного Суду у Касаційному господарському суді
  • Наталія Богацька
    Наталія Богацька
    голова Південно-західного апеляційного господарського суду