У Києві затримали чоловіка з осколковою гранатою

22:00, 28 лютого 2024
Чоловіка у Києві підозрюють у незаконному зберіганні гранати.
У Києві затримали чоловіка з осколковою гранатою
Джерело фото: поліція Києва
Слідкуйте за актуальними новинами у соцмережах SUD.UA

У Києві поліція повідомила про підозру чоловіку, який незаконно зберігав боєприпас. За даними поліції, чоловік у своєму тимчасовому проживанні зберігав осколкову гранату "Ф-1" із запалом. За такі дії йому загрожує до семи років ув'язнення, повідомляє поліція Києва.

Повідомлення про цей випадок надійшло до оперативників Дніпровського управління поліції. За отриманою інформацією, місцевий мешканець у своїй квартирі зберігав підозрілий предмет, схожий на гранату. Слідчо-оперативна група та фахівці вибухотехнічної служби прибули на місце події для перевірки цієї інформації.

У результаті перевірки поліцейські виявили у чоловіка предмет, схожий на гранату із запалом. Боєприпас був вилучений для проведення необхідної експертизи, а порушника затримали. Виявилося, що це чоловік 1958 року народження, уродженець Львова.

Експертиза підтвердила, що вилучені предмети - осколкова граната "Ф-1" та запал типу "УЗРГМ", є вибухонебезпечними пристроями. За цим фактом слідчі повідомили порушнику про підозру у вчиненні злочину, передбаченого законом. Наразі вирішується питання про обрання йому запобіжного заходу.

Підписуйтесь на наш Telegram-канал t.me/sudua та на Google Новини SUD.UA, а також на нашу сторінку у Facebook та в Instagram, щоб бути в курсі найважливіших подій.

XX з’їзд суддів України – онлайн-трансляція – день перший
Telegram канал Sud.ua
XX з’їзд суддів України – онлайн-трансляція – день перший
Сьогодні день народження святкують
  • Петро Ковзель
    Петро Ковзель
    суддя Окружного адміністративного суду міста Києва