8 000 грн хабаря за не створення штучних перешкод: затримали посадовця управління Держпраці

07:56, 1 березня 2024
Посадовець вимагав неправомірну вигоду від приватного підприємства за реєстрацію декларації відповідності матеріально-технічної бази з питань охорони праці вимогам законодавству.
8 000 грн хабаря за не створення штучних перешкод: затримали посадовця управління Держпраці
Слідкуйте за актуальними новинами у соцмережах SUD.UA

На Львівщині прокурори повідомили про підозру начальнику одного із відділів Західного міжрегіонального управління Державної служби з питань праці за фактом вимагання та одержання неправомірної вигоди. Про це інформує Львівська обласна прокуратура.

Також зазначається, що ще було повідомлено про підозру його спільнику, 64-річного мешканцю Львівщини, йому інкримінують пособництво у вимаганні та одержанні неправовірної вигоди.

«За даними слідства, службовець вимагав неправомірну вигоду від приватного підприємства за реєстрацію декларації відповідності матеріально-технічної бази з питань охорони праці вимогам законодавству. За 8 000 грн він обіцяв не створювати штучних перешкод у їх реєстрації», - сказано у повідомленні.

Хабар начальник відділу отримував через посередника, колишнього колегу.

Підозрюваних затримали після отримання неправомірної вигоди.

Слідчі дії тривають, вирішується питання про обрання затриманим запобіжних заходів, а також щодо відсторонення службової особи від займаної посади.

Підписуйтесь на наш Telegram-канал t.me/sudua та на Google Новини SUD.UA, а також на нашу сторінку у Facebook та в Instagram, щоб бути в курсі найважливіших подій.

XX з’їзд суддів України – онлайн-трансляція – день перший
Telegram канал Sud.ua
XX з’їзд суддів України – онлайн-трансляція – день перший
Сьогодні день народження святкують
  • Петро Ковзель
    Петро Ковзель
    суддя Окружного адміністративного суду міста Києва