На Полтавщині понад 2,5 тисячі дітей у школах і дитсадках залишились без харчування: що сталося

19:27, 25 березня 2024
За словами Дмитра Лубінця, така ситуація склалася через те, що депутати міськради не розглядали це питання, бо не було кворуму.
На Полтавщині понад 2,5 тисячі дітей у школах і дитсадках залишились без харчування: що сталося
Джерело фото: poltava.to
Слідкуйте за актуальними новинами у соцмережах SUD.UA

У Полтавській області через відсутність кворуму, понад дві з половиною тисячі дітей у школах і дитсадках не мали можливості харчуватись у закладах. Про це повідомив Уповноважений Верховної Ради України з прав людини Дмитро Лубінець.

«Понад дві з половиною тисячі дітей у школах і дитсадках не мали можливості харчуватись у закладах. Така ситуація склалась з початку цього року в Карлівській ОТГ (ред:Об'єднаній територіальній громаді) на Полтавщині. Яка причина? Депутати Карлівської міськради не розглядали це питання, бо не було кворуму», - написав він.

За словами Лубінця, для того виправити ситуацію, було негайно скеровано відповідний запит до Карлівської міської ради і як результат харчування відновили для 407 дошкільнят та 2 097 школярів громади.

Підписуйтесь на наш Telegram-канал t.me/sudua та на Google Новини SUD.UA, а також на нашу сторінку у Facebook та в Instagram, щоб бути в курсі найважливіших подій.

XX з’їзд суддів України – онлайн-трансляція – день перший
Telegram канал Sud.ua
XX з’їзд суддів України – онлайн-трансляція – день перший
Головне про суд
Сьогодні день народження святкують
  • Петро Ковзель
    Петро Ковзель
    суддя Окружного адміністративного суду міста Києва