У школах Рівного можуть з'явитися поліцейські

16:38, 3 квітня 2024
У 17-ти закладах освіти, де є інспектори, відмітили позитивні зміни.
У школах Рівного можуть з'явитися поліцейські
Слідкуйте за актуальними новинами у соцмережах SUD.UA

В школах Рівного можуть з'явитися поліцейські, які будуть відповідати за збереження порядку. Згідно з повідомленням РадіоТрек, вже зафіксовано позитивні зміни у 17 закладах освіти, де працюють інспектори.

В недалекому майбутньому усі школи міста можуть мати поліцейських. Зараз спеціалісти правоохоронного органу працюють лише у 17 навчальних закладах, але вже зауважують поліпшення у роботі.

Зазначається, що завдяки присутності правоохоронців в школах, зменшилася кількість учнів, які часто запізнювалися на уроки або виходили з них раніше. Також покращився пропускний режим у цих навчальних закладах.

Варто відзначити, що впровадження поліцейських у школи є частиною пілотного проєкту, який діє протягом року. Фінансування роботи правоохоронців здійснюється за рахунок Головного управління Національної поліції у Рівненській області, а не з міського бюджету.

Підписуйтесь на наш Telegram-канал t.me/sudua та на Google Новини SUD.UA, а також на наш VIBER, сторінку у Facebook та в Instagram, щоб бути в курсі найважливіших подій.

Відповідальності за порушення правил військового обліку не уникнути – ефір на Право ТВ
Telegram канал Sud.ua
Відповідальності за порушення правил військового обліку не уникнути – ефір на Право ТВ
Сьогодні день народження святкують
  • Олексій Кулеба
    Олексій Кулеба
    заступник керівника Офісу Президента України