У Харкові готуються до скорочення часу відключень світла

13:37, 10 квітня 2024
Енергетикам у Харкові вдалося скоротити час відключень світла 1,5-2 рази.
У Харкові готуються до скорочення часу відключень світла
Слідкуйте за актуальними новинами у соцмережах SUD.UA

Енергетикам вдалося здійснити значний крок у напрямку покращення енергетичної інфраструктури Харкова, що в перспективі може привести до помітного зменшення тривалості відключень електропостачання у місті. Про це повідомив голова правління Національної енергетичної компанії «Укренерго» Володимир Кудрицький в ефірі марафону «Єдині новини».

Згідно з його заявою, тепер енергетична система міста готова до більш ефективного подання електроенергії, що зробить можливим зменшення часу відключень у 1,5-2 рази для місцевих жителів.

«Від сьогодні ми дійсно спроможні подати більше електроенергії в місто, і таким чином досить суттєво зменшити тривалість графіків для містян. Говорили про це сьогодні також з нашими колегами з Харківобленерго. Очікуємо, що практично в 1,5-2 рази можна буде зменшити тривалість графіків для жителів міста», – підкреслив Кудрицький.

За його словами, станом на 9 квітня тривалість відключень електропостачання становила від 6 до 8 годин. Однак завдяки вдосконаленню енергетичної системи цей період очікується значно скоротити. Це стане важливим кроком для місцевих жителів, дозволяючи їм краще переносити тимчасові перебої у роботі енергосистеми міста.

Підписуйтесь на наш Telegram-канал t.me/sudua та на Google Новини SUD.UA, а також на наш VIBER, сторінку у Facebook та в Instagram, щоб бути в курсі найважливіших подій.

XX з’їзд суддів України – онлайн-трансляція – день перший
Telegram канал Sud.ua
XX з’їзд суддів України – онлайн-трансляція – день перший
Сьогодні день народження святкують
  • Петро Ковзель
    Петро Ковзель
    суддя Окружного адміністративного суду міста Києва