НАЗК підключило до Порталу повідомлень викривачів першу тисячу організацій

17:43, 28 травня 2024
Триває підключення організацій до Порталу з урахуванням нової черговості.
НАЗК підключило до Порталу повідомлень викривачів першу тисячу організацій
Джерело фото: nazk.gov.ua
Слідкуйте за актуальними новинами у соцмережах SUD.UA

Більше тисячі організацій різних рівнів вже можуть використовувати спеціальний Портал для повідомлення про факти корупційних або пов’язаних з корупцією порушень законодавства. Про це повідомило Національне агентство з питань запобігання корупції.

Наказом Національного агентства були затверджені зміни до Порядку ведення Єдиного порталу повідомлень викривачів, а також визначена черговість підключення до нього. За даними НАЗК, перша тисяча організацій, які отримали доступ до Порталу, свідчить про ефективність змін у спрощенні та прискоренні процедури підключення.

Портал гарантує конфіденційність та анонімність викривачам, а також надає їм доступ до інформації про стан та результати розгляду їхніх повідомлень. Цей ресурс є офіційним джерелом інформації про осіб, які мають статус викривачів.

Наразі триває процес підключення нових організацій до Порталу згідно з новою черговістю, визначеною Національним агентством. Також зауважується, що документи, надіслані до НАЗК після 3 травня2024 року із порушенням Порядку, будуть повернуті без розгляду.

Підписуйтесь на наш Telegram-канал t.me/sudua та на Google Новини SUD.UA, а також на наш VIBER, сторінку у Facebook та в Instagram, щоб бути в курсі найважливіших подій.

Відповідальності за порушення правил військового обліку не уникнути – ефір на Право ТВ
Telegram канал Sud.ua
Відповідальності за порушення правил військового обліку не уникнути – ефір на Право ТВ
Головне про суд
Сьогодні день народження святкують
  • Уляна Братичак
    Уляна Братичак
    суддя Львівського окружного адміністративного суду
  • Юрій Скалозуб
    Юрій Скалозуб
    голова Чернігівського окружного адміністративного суду