Не заплатила за комунальні послуги: на Волині судитимуть бухгалтера міської ради

07:00, 9 липня 2024
У прокуратурі зазначили, що через неналежне виконання нею своїх обов'язків міська рада понесла зайві витрати на суму понад 150 тисяч гривень.
Не заплатила за комунальні послуги: на Волині судитимуть бухгалтера міської ради
Слідкуйте за актуальними новинами у соцмережах SUD.UA

На Волині до суду обвинувальний акт у кримінальному провадженні про вчинення бухгалтером одного з відділів Ківерцівської міської ради службової недбалості.

Як повідомила Волинська обласна прокуратура, у вересні 2022 року між відділом міської ради та суб'єктом господарювання було укладено договір про закупівлю послуг з організації харчування дітей пільгових категорій, вихованців дошкільного підрозділу НВК та закладів дошкільної освіти.

«Бухгалтер же не здійснила розрахунків оплати за комунальні послуги, спожиті товариством у процесі надання цих послуг, який був необхідний для відшкодування відділу міської ради їхньої вартості», - зазначили у прокуратурі.

Через неналежне виконання нею своїх обов'язків міська рада понесла зайві витрати на суму понад 150 тисяч гривень.

У прокуратурі додали, що у ході досудового розслідування обвинувачена, яка щиро розкаялася в скоєному, відшкодувала усю суму завданих збитків.

Підписуйтесь на наш Telegram-канал t.me/sudua та на Google Новини SUD.UA, а також на наш VIBER, сторінку у Facebook та в Instagram, щоб бути в курсі найважливіших подій.

 

 

XX з’їзд суддів України – онлайн-трансляція – день перший
Telegram канал Sud.ua
XX з’їзд суддів України – онлайн-трансляція – день перший
Сьогодні день народження святкують
  • Петро Ковзель
    Петро Ковзель
    суддя Окружного адміністративного суду міста Києва