На Одещині сталася серія ДТП, в результаті яких двоє загиблих і четверо поранених, серед них є діти

07:54, 12 серпня 2024
Поліція розслідує три ДТП на Одещині: загинули мати і донька, четверо в лікарні.
На Одещині сталася серія ДТП, в результаті яких двоє загиблих і четверо поранених, серед них є діти
Слідкуйте за актуальними новинами у соцмережах SUD.UA

В Одеському та Березівському районах сталися три дорожньо-транспортні пригоди, які призвели до загибелі двох людей та госпіталізації ще чотирьох осіб, серед яких є діти. Про це повідомили у поліції Одеської області.

Перша аварія сталася близько 16:00 біля селища Доброслав. За попередніми даними, 24-річний водій автомобіля «Chevrolet», здійснюючи маневр для об'їзду вибоїни, виїхав на зустрічну смугу, де зіштовхнувся з автомобілем «Mitsubishi», яким керував 19-річний чоловік. В результаті зіткнення, 26-річний пасажир «Mitsubishi» та 20-річний пасажир «Chevrolet» отримали травми і були доставлені до лікарні. Водії обох транспортних засобів були тверезими.

Друга ДТП сталася о 19:00 поблизу села Одаї. 57-річний водій «Mercedes-Benz Sprinter» не дотримався безпечної дистанції і врізався в автомобіль «IVECO», який рухався попереду. Внаслідок аварії постраждали 12-річний хлопчик та 50-річна жінка, які перебували у «Mercedes-Benz Sprinter». Вони були госпіталізовані, а водії, як і в першому випадку, виявилися тверезими.

Третя трагічна подія відбулася о 21:00 на 394 км траси Київ – Одеса. 41-річна водійка автомобіля «Nissan Qashqai» в'їхала у причеп вантажівки «Volvo», яка зупинилася на роздільній смузі через технічну несправність. Водійка легковика та її 15-річна донька загинули на місці. Водій вантажівки не постраждав і теж виявився тверезим.

За фактами двох перших аварій порушено кримінальні провадження за ч. 1 ст. 286 Кримінального кодексу України, що передбачає відповідальність за порушення правил безпеки дорожнього руху, яке спричинило тілесні ушкодження середньої тяжкості. Третя ДТП кваліфікована за ч. 3 ст. 286 ККУ, що передбачає відповідальність за порушення, яке призвело до загибелі кількох осіб.

Транспортні засоби вилучено та поміщено на арештмайданчик, проводяться необхідні експертизи для встановлення всіх обставин ДТП.

Підписуйтесь на наш Telegram-канал t.me/sudua та на Google Новини SUD.UA, а також на наш VIBER, сторінку у Facebook та в Instagram, щоб бути в курсі найважливіших подій.

XX з’їзд суддів України – онлайн-трансляція – день перший
Telegram канал Sud.ua
XX з’їзд суддів України – онлайн-трансляція – день перший
Сьогодні день народження святкують
  • Петро Ковзель
    Петро Ковзель
    суддя Окружного адміністративного суду міста Києва