Якою датою слід подавати повідомлення до ПФУ про зміну в трудових відносинах: пояснення

07:36, 21 серпня 2024
У Пенсійному фонді інформують, що повідомлення про зміну у трудових відносинах при переведенні працівника слід подати не пізніше наступного дня після того, як працівника переведено на іншу посаду, а не тоді, коли було видано наказ.
Якою датою слід подавати повідомлення до ПФУ про зміну в трудових відносинах: пояснення
Слідкуйте за актуальними новинами у соцмережах SUD.UA

У Пенсійному фонді повідомляютю, якою датою слід подавати повідомлення до ПФУ про зміну в трудових відносинах.

Зазначається, що відповідно до пункту 3 Постанови Кабінету Міністрів від 05.06.2024 № 650 “Деякі питання бронювання військовозобов’язаних під час воєнного стану” підприємства, що належать до критичної інфраструктури, мають подати до Пенсійного фонду України через вебпортал електронних послуг Фонду відомості в електронній формі, зокрема про переведення на іншу посаду, не пізніше ніж протягом наступного дня після такої події. 

Тобто повідомлення про зміну у трудових відносинах у цьому випадку слід подати не пізніше 21.08.2024 – наступного дня після того, як працівника переведено на іншу посаду, а не тоді, коли було видано наказ. 

Раніше у Міністерстві оборони відповіли, чи повинні будуть особи з інвалідністю стояти в чергах до ТЦК для продовження відстрочки.

Кабмін дав право на 100% бронювання інтернет-провайдерам з прибутком більш, ніж 20 млн на місяць, та мобільним операторам.

Крім того, виконавці грантових проектів міжнародних партнерів підлягають бронюванню на 100%.

Також повідомлялося, що через Дію забронювали понад 160 тисяч працівників.

Нагадаємо, після публікації «Судово-юридичною газетою» переліку громадських організацій та ТОВ, які можуть забронювати всіх своїх співробітників (на відміну від поліції та ДСНС), почалася дискусія.

Підписуйтесь на наш Telegram-канал t.me/sudua та на Google Новини SUD.UA, а також на наш VIBER, сторінку у Facebook та в Instagram, щоб бути в курсі найважливіших подій.

 

Відповідальності за порушення правил військового обліку не уникнути – ефір на Право ТВ
Telegram канал Sud.ua
Відповідальності за порушення правил військового обліку не уникнути – ефір на Право ТВ
Головне про суд
Сьогодні день народження святкують
  • Олег Голяшкін
    Олег Голяшкін
    суддя Шостого апеляційного адміністративного суду
  • Оксана Коваль
    Оксана Коваль
    суддя Святошинського районного суду міста Києва