На Миколаївщині військовослужбовець застрелив двох товаришів по службі

19:59, 11 вересня 2024
Під час конфлікту 38-річний підозрюваний взяв автомат і зробив кілька пострілів у своїх товаришів, які від отриманих поранень загинули.
На Миколаївщині військовослужбовець застрелив двох товаришів по службі
Слідкуйте за актуальними новинами у соцмережах SUD.UA

Слідчим суддею Центрального районного суду м .Миколаєва розглянуто клопотання про застосування міри запобіжного заходу стосовно 38-річного військовослужбовця, підозрюваного у вбистві своїх товаришів. Про це повідомляє пресслужба суду. 

Згідно з матеріалами клопотання, підозрюваний перебував у домоволодінні, в одному із населених пунктів Баштанського району разом із двома іншими військовослужбовцями його ж військової частини, де вони тимчасово проживали. Внаслідок вживання алкогольних напоїв у нього виник словесний конфлікт із товаришами по службі.

Під час конфлікту підозрюваний військовий взяв автомат і зробив кілька пострілів у бік товаришів. Внаслідок отриманих поранень двоє військовослужбовців загинули.

У судовому засіданні підозрюваний не заперечував проти підозри та обрання йому виняткового запобіжного заходу. Його захисник підтримав позицію свого клієнта.

Чоловіка відправили під варту без визначення розміру застави.

Підписуйтесь на наш Telegram-канал t.me/sudua та на Google Новини SUD.UA, а також на наш VIBER, сторінку у Facebook та в Instagram, щоб бути в курсі найважливіших подій. 

Відповідальності за порушення правил військового обліку не уникнути – ефір на Право ТВ
Telegram канал Sud.ua
Відповідальності за порушення правил військового обліку не уникнути – ефір на Право ТВ
Головне про суд
Сьогодні день народження святкують
  • Ірина Гончарова
    Ірина Гончарова
    суддя Верховного Суду у Касаційному адміністративному суді