Конкурс до Антикорсуду і Верховного Суду: рішення ВККС щодо кандидатів

20:05, 17 октября 2018
30 кандидатам відмовили у допуску до кваліфікаційного оцінювання у межах конкурсу.
Конкурс до Антикорсуду і Верховного Суду: рішення ВККС щодо кандидатів
Следите за актуальными новостями в соцсетях SUD.UA

В вівторок, 16 жовтня 2018 року, на засіданнях Вищої кваліфікаційної комісії суддів України вирішувалися питання щодо встановлення відповідності осіб вимогам до кандидатів на посади суддів Вищого антикорупційного суду, Апеляційної палати Вищого антикорупційного суду та їх допуску до кваліфікаційного оцінювання у межах конкурсу, оголошеного Комісією 2 серпня 2018 року. Також вирішувалися питання щодо встановлення відповідності осіб вимогам до кандидатів на посади суддів Верховного Суду та їх допуску до кваліфікаційного оцінювання у межах конкурсу, оголошеного Комісією 2 серпня 2018 року.

За результатами засідань Комісією ухвалені такі рішення:

Раніше «Судово-юридична газета» повідомляла про те, що ВККС опублікувала результати виконання суддями 10 травня 2018 року практичного завдання під час екзамену в рамках процедури кваліфоцінювання на відповідність займаній посаді.

Також раніше ми повідомляли, що ВККС продовжить співбесіди з суддями місцевих і апеляційних судів. 23 жовтня Комісія буде проводити співбесіди за результатами дослідження досьє суддів в рамках кваліфоцінювання суддів місцевих і апеляційних судів на відповідність займаній посаді.

Окрім того, ми писали, що 24 жовтня 2018 року ВККС розгляне питання про відповідність осіб вимогам до кандидата на посаду судді Верховного Суду, Вищого антикорупційного суду, судді Апеляційної палати Вищого антикорупційного суду і ухвалить рішення про допуск кандидатів до кваліфікаційного оцінювання в рамках конкурсу, оголошеного Комісією 2 серпня 2018 року.

Источник: Прес-служба ВККС
Закон об усилении мобилизации: военный учет и другие изменения для украинцев за границей
Telegram канал Sud.ua
Закон об усилении мобилизации: военный учет и другие изменения для украинцев за границей
Главное о суде
Сегодня день рождения празднуют
  • Сергій Дячук
    Сергій Дячук
    суддя Святошинського районного суду міста Києва
  • Юлія Черняк
    Юлія Черняк
    суддя Верховного Суду у Касаційному цивільному суді