Сергій Пушкар переміг у конкурсі на зайняття посади голови ДСА

18:31, 15 февраля 2019
Комісія прийняла рішення на засіданні 15 лютого.
Сергій Пушкар переміг у конкурсі на зайняття посади голови ДСА
Следите за актуальными новостями в соцсетях SUD.UA

У п’ятницю, 15 лютого відбулося засідання Комісії з питань вищого корпусу державної служби в системі правосуддя, під час якого оголошено переможців конкурсу на зайняття вакантних посад державної служби категорії «А» в системі правосуддя — голови Державної судової адміністрації України та його заступника. Про це повідомляє прес-служба ВРП.

Участь у засіданні взяли голова Комісії з питань вищого корпусу державної служби в системі правосуддя Малашенкова Т. М., члени Комісії Комков В. К., Суховий В. Г., Прилипко С. М., Голубицький С. С., Стародуб О. П., Моніч Б. С., Гребенюк Т. Д.

До конкурсу на зайняття посад голови Державної судової адміністрації України та його заступника подали документи 6 осіб: Кощинець Віктор Васильович, Пушкар Сергій Іванович, Радецький Олександр Віталійович, Карпинець Василь Іванович, Бут Ігор Миколайович та Трегуб Геннадій Іванович.

Перевірка володіння іноземною мовою проводилася із залученням експертів Всеукраїнського центру підвищення кваліфікації державних службовців і посадових осіб місцевого самоврядування за сприяння Національного агентства України з питань державної служби. Карпинець В. І. та Радецький О. В. не підтвердили відповідний рівень володіння іноземною мовою, що є однією з офіційних мов Ради Європи, та визнані такими, що не пройшли конкурс. Кандидат Кощинець В. В. підтвердив відповідний рівень володіння іноземною мовою, однак не пройшов конкурс на зайняття посади державної служби категорії «А» в системі правосуддя через невідповідність поданих ним документів умовам проведення конкурсу. Кандидат Трегуб Г. І. не з’явився для перевірки володіння іноземною мовою 8 лютого 2019 року і на засідання Комісії 15 лютого 2019 року та визнаний таким, що припинив участь у конкурсі.

Згідно з рішенням Комісії, переможцем конкурсу на посаду голови Державної судової адміністрації України став Пушкар Сергій Іванович.

Бут Ігор Миколайович став переможцем конкурсу на посаду заступника голови Державної судової адміністрації України.

Протокол засідання Комісії та відеозапис оголошення результатів тестування і вирішення ситуаційних завдань, співбесіди з кандидатами буде оприлюднено на офіційному веб-сайті Вищої ради правосуддя.

Раніше «Судово-юридична газета» повідомляла, що ВРП призначила Ольгу Кравченко на посаду першого заступника голови ДСА.

Також нам стало відомо, що ВРП затвердила Положення про Державну судову адміністрацію України.

Крім того, Вища рада правосуддя 17 січня 2019 року розглянула питання про погодження Типового положення про апарат суду.

Додамо, раніше Сергій Пушкар в інтерв’ю «Судово-юридичній газеті» розповів про мистецтво управління в умовах змін.

Рассмотрение законопроекта о мобилизации: электронный учет, пересмотр лиц с инвалидностью и другие правки — прямой эфир на Право ТВ
Рассмотрение законопроекта о мобилизации: электронный учет, пересмотр лиц с инвалидностью и другие правки — прямой эфир на Право ТВ
Сегодня день рождения празднуют
  • Віталій Файдюк
    Віталій Файдюк
    суддя Шостого апеляційного адміністративного суду
  • Михайло Дармін
    Михайло Дармін
    суддя Центрального апеляційного господарського суду
  • Олександр Шляхтицький
    Олександр Шляхтицький
    суддя П'ятого апеляційного адміністративного суду