НАЗК перевірить ВРП, СБУ, Генпрокуратуру і Нацбанк

11:18, 28 ноября 2018
На офіційному сайті Агентства вже оприлюднили графік.
НАЗК перевірить ВРП, СБУ, Генпрокуратуру і Нацбанк
Следите за актуальными новостями в соцсетях SUD.UA

НАЗК затвердило план проведення перевірок в державних органах та органах місцевого самоврядування на 2019 рік. Відповідне рішення було прийнято на засіданні Національного агентства, передає прес-служба Національного агентства з питань запобігання корупції.

Так, у 2019 році Національне агентство перевірить 34 відомства, серед яких Генеральна прокуратура, Національний банк, Служба безпеки, Рахункова палата, Вища рада правосуддя, два міністерства, дев’ять служб і ще 18 відомств.

Перевірки будуть проводитися протягом січня – грудня 2019 року. Основними завданнями перевірок є: визначення стану організації роботи щодо запобігання і виявлення корупції, встановлення можливих фактів порушення вимог Закону України «Про запобігання корупції».

План проведення перевірок складено з урахуванням пропозицій, що надійшли від державних органів та органів місцевого самоврядування, громадян та їх об’єднань, у тому числі політичних партій, а також з урахуванням проведеного аналізу діяльності державних органів та органів місцевого самоврядування у сфері запобігання і протидії корупції та досліджень з питань вивчення ситуації щодо стану корупції, аналізу звітів політичних партій про майно, доходи, витрати і зобов’язання фінансового характеру.

З планом проведення перевірок Національним агентством з питань запобігання корупції на 2019 рік можна ознайомитися за посиланням.

Раніше «Судово-юридична газета» повідомляла, що НАЗК та ДФС підписали протокол про порядок автоматизованого обміну інформацією.

Крім того, Національне агентство з питань запобігання корупції направило до суду 12 протоколів про адміністративні правопорушення: за фактами несвоєчасного повідомлення про суттєві зміни у майновому стані, а також несвоєчасного подання декларацій. Два з цих протоколів складені стосовно народного депутата України.

Додамо, співробітники Національного агентства з питань запобігання корупції направили до суду 14 адміністративних протоколів за фактами порушень встановлених законом термінів подання декларацій та повідомлень про суттєві зміни у майновому стані.

 

 

Нестандартный подход к разделу имущества и получению алиментов при разводе – прямой эфир
Telegram канал Sud.ua
Нестандартный подход к разделу имущества и получению алиментов при разводе – прямой эфир