Справа Уляни Супрун: з’явилися нові подробиці

11:25, 13 февраля 2019
На засіданні уряду вирішуватиметься питання щодо розблокування роботи міністерства.
Справа Уляни Супрун: з’явилися нові подробиці
Следите за актуальными новостями в соцсетях SUD.UA

Окружний адміністративний суд не виніс рішення щодо клопотання про скасування ухвали, якою було заборонено доктору Уляні Супрун виконувати обов‘язки міністра охорони здоров‘я України. Про це повідомила прес-служба Міністерства охорони здоров'я України.

За словами Супрун, після прес-конференції вона поїде в Кабмін, де на засіданні уряду вирішуватиметься питання щодо розблокування роботи міністерства.

Раніше «Судово-юридична газета» повідомляла, що Окружний адмінсуд Києва заборонив в.о. голови МОЗ Уляні Супрун виконувати повноваження міністра. Суд частково задовольнив позов народного депутата Ігоря Мосійчука. З’явився текст ухвали суду.

Також ми повідомляли, що суд зобов’язав Уляну Супрун надати пояснення щодо свого подвійного громадянства, а також надати суду матеріали, на підставі яких її було призначено виконуючою обов’язків міністра охорони здоров’я України.

Крім того, Окружний адміністративний суд міста Києва розглянув заяву представника Уляни Супрун про роз’яснення раніше прийнятої ухвали про забезпечення адміністративного позову.

 

Нестандартный подход к разделу имущества и получению алиментов при разводе – прямой эфир
Telegram канал Sud.ua
Нестандартный подход к разделу имущества и получению алиментов при разводе – прямой эфир
Главное о суде