20 ударів металевим прутом: стали відомі подробиці вбивства на Волині

08:15, 14 февраля 2019
Раніше судимий підліток недолюблював свою тітку та неодноразово погрожував жінці розправою.
20 ударів металевим прутом: стали відомі подробиці вбивства на Волині
Следите за актуальными новостями в соцсетях SUD.UA

3 лютого у Кортелісах Ратнівського району Волинської області 17–річний мешканець села у стані алкогольного сп’яніння убив металевим прутом рідну 48–річну тітку. Про це повідомляє газета Волинь-нова.

За словами працівників Ратнівського відділу поліції, хлопець давно не дружив із законом. На його рахунку чимало правопорушень, зокрема, побиття чужих дітей, літніх жінок. Але потерпілі до правоохоронних органів чомусь не зверталися. Також хлопець уже був судимий за крадіжку товарів з місцевого магазину. За скоєння цього злочину йому присудили три з половиною роки позбавлення волі, але з іспитовим строком. Вирок мав набрати чинності  10 лютого.

Парубок чомусь не любив рідну тітку і її співмешканця, часто навідувався до них, погрожував розправою. А одного разу конфлікт закінчився тим, що обох узяв у заручники і викликав з Луцька спецслужбу. 

За цим фактом тоді проти Богдана С. було відкрито кримінальне провадження. Справа навіть дійшла до суду. Однак тітка, очевидно, пожаліла племінника, передумала подавати приватне обвинувачення. Отож провадження закрили. І це сталося за десять днів до жахливого вбивства. 

Варто зазначити, що після кожного факту злочину Богдана С. направляли в обласну психіатричну лікарню для обстеження. Висновок був один: він осудний. Поліцейські з’ясували, що того трагічного дня хлопець прийшов до тітки й під час чергової сварки вдарив її каменем по голові. Потім знайшов металевого прута й пронизав ним череп. Проте й після цього не припинив знущання над жінкою. Загалом, за словами правоохоронців, завдав їй понад 20 ударів, від яких потерпіла й померла.

Нападника затримали. Підозрюваному у вбивстві жінки «світить» від 7 до 12 років позбавлення волі.

Раніше «Судово-юридична газета» повідомляла, що в Одеській області суд заарештував чоловіка, який позбавив життя власну доньку. Раніше судимий за умисне вбивство чоловік зарізав під час сварки свою донькуВід 20 ножових поранень потерпіла померла на місці.

Також ми повідомляли, що в Донецькій області взято під варту чоловіка, який вбив коханця своєї дружини. Чоловік схопив зі стелажу з інструментами молоток та завдав ним суперникові не менше 20 ударів в голову та грудну клітину.

Окрім того, на Сумщині син до смерті забив власну матір. Спочатку вбивця намагався запевнити правоохоронців, що його літня ненька загинула природною смертю, але після проведення експертиз зізнався, що тяжко побив її.

Нестандартный подход к разделу имущества и получению алиментов при разводе – прямой эфир
Telegram канал Sud.ua
Нестандартный подход к разделу имущества и получению алиментов при разводе – прямой эфир
Главное о суде
Сегодня день рождения празднуют
  • Микола Стефанчук
    Микола Стефанчук
    член Комітету Верховної Ради України з питань правової політики
  • Світлана Бакуліна
    Світлана Бакуліна
    суддя Верховного Суду у Касаційному господарському суді
  • Оксана Бірса
    Оксана Бірса
    голова Дніпровського районного суду міста Києва
  • Оксана Терещенко
    Оксана Терещенко
    суддя Східного апеляційного господарського суду