Схопив ножа та вдарив жінку в груди: чоловіку загрожує до 15 років ув’язнення

11:07, 1 марта 2019
Чоловіка затримано за підозрою вбивства співмешканки.
Схопив ножа та вдарив жінку в груди: чоловіку загрожує до 15 років ув’язнення
Следите за актуальными новостями в соцсетях SUD.UA

Поліцейські затримали чоловіка за підозрою вбивства співмешканки. Про це повідомляє прес-служба Національної поліції України.

Причиною сварки між цивільним подружжям стали ревнощі. Під час конфлікту нетверезий чоловік схопив ножа і вдарив жінку в груди. За вбивство йому загрожує до 15 років ув’язнення.

Власник однієї зі станцій технічного обслуговування звернувся до поліції: він повідомив, що на території його СТО знаходиться мертва жінка. За підозрою вбивства затримали її співмешканця. На місці події працювали слідчо-оперативні групи столичного главку та Подільського управління поліції, криміналісти, судово-медичні експерти.

Встановлено, що 29-річна киянка півроку жила на СТО разом зі своїм 34-річним співмешканцем, який працював там сторожем. Того дня вони разом випивали. Через ревнощі між ними розпочалася сварка, під час якої зловмисник побив жінку та вдарив її ножем у груди. Коли зрозумів, що співмешканка померла, зателефонував власнику СТО та розповів, що накоїв. 

Поліцейські затримали зловмисника в порядку ст. 208 Кримінального процесуального кодексу України. Слідчі Подільського управління поліції розпочали кримінальне провадження за ч. 1 ст. 115 (Умисне вбивство) Кримінального кодексу України.

Зловмиснику загрожує до 15-ти років ув’язнення. 

Раніше «Судово-юридична газета» повідомляла, що в Донецькій області взято під варту чоловіка, який вбив коханця своєї дружини. Чоловік схопив зі стелажа з інструментами молоток та завдав ним суперникові не менше 20 ударів в голову та грудну клітину.

Також ми повідомляли, що у Сумській області син до смерті забив власну матір. Спочатку вбивця намагався запевнити правоохоронців, що його літня ненька загинула природною смертю, але після проведення експертиз він зізнався, що тяжко побив її.

Ще раніше ми писали про жорстоке вбивство в Миколаєві. Чоловік, знаходячись у стані алкогольного сп’яніння, посварився зі своєю співмешканкою і на грунті неприязних відносин завдав їй тяжких тілесних ушкоджень. Потерпіла померла на місці.

XX съезд судей Украины – онлайн-трансляция – день первый
Telegram канал Sud.ua
XX съезд судей Украины – онлайн-трансляция – день первый
Сегодня день рождения празднуют
  • Дмитро Луспеник
    Дмитро Луспеник
    суддя Верховного Суду у Касаційному цивільному суді, секретар Пленуму Верховного Суду
  • Олег Кравців
    Олег Кравців
    суддя Львівського окружного адміністративного суду
  • Любов Калініченко
    Любов Калініченко
    суддя Київського районного суду м. Одеси
  • Тетяна Гребенюк
    Тетяна Гребенюк
    член Ради суддів України, суддя Господарського суду Харківської області
  • Олена Істоміна
    Олена Істоміна
    суддя Східного апеляційного господарського суду