В Черкаські області судитимуть чиновницю через відсутність декларації

18:10, 21 марта 2019
Колишня працівниця виправної колонії умисно не подала декларацію про доходи.
В Черкаські області судитимуть чиновницю через відсутність декларації
Следите за актуальными новостями в соцсетях SUD.UA

Прокуратура передала до суду обвинувальний акт щодо колишньої працівниці виправної колонії, яка умисно не подала декларацію про доходи. Про це повідомляє прес-служба прокуратури Черкаської області.

«Прокуратурою області за наслідками досудового розслідування скеровано до Придніпровського районного суду Черкас обвинувальний акт стосовно колишнього працівника державної установи «Черкаська виправна колонія №62», яка умисне не подала декларацію особи, уповноваженої на виконання функцій держави, передбачену Законом України «Про запобігання корупції» йдеться у повідомленні. Жінці інкриміновано вчинення кримінального правопорушення, передбаченого ст. 366-1 КК України (декларування недостовірної інформації).

Варто зазначити, що за вчинене правопорушення обвинуваченій загрожує покарання у вигляді штрафу від двох тисяч п’ятисот до трьох тисяч неоподатковуваних мінімумів доходів громадян (42 500–51 000 грн), або громадських робіт на строк від ста п’ятдесяти до двохсот сорока годин, або позбавлення волі на строк до 2 років.

Нагадаємо, раніше «Судово-юридична газета» писала про ТОП-10 помилок заповнення декларацій суддями. 

Також ми давали поради, як заповнювати електронну декларацію

До того ж, ми повідомляли, що заповнювати декларацію про доходи стало простішеНа офіційному веб-порталі Державної фіскальної служби України з’явився сервіс, який допоможе заповнити електронну декларацію про доходи без помилок.

Окрім того, стало відомо, як змінити електронну поштову скриньку в Єдиному державному реєстрі декларацій. Відповідну інструкцію оприлюднило Національне агентство з питань запобігання корупції.

Закон об усилении мобилизации: военный учет и другие изменения для украинцев за границей
Telegram канал Sud.ua
Закон об усилении мобилизации: военный учет и другие изменения для украинцев за границей
Главное о суде
Сегодня день рождения празднуют
  • Олександр Завітневич
    Олександр Завітневич
    голова Комітету Верховної Ради України з питань національної безпеки, оборони та розвідки