СБУ викрила анонімне фінансування політичної партії на 2,2 мільйони гривень

15:28, 26 марта 2019
Громадянка України вступила в попередню змову з керівником відділення одного з українських банків.
СБУ викрила анонімне фінансування політичної партії на 2,2 мільйони гривень
Следите за актуальными новостями в соцсетях SUD.UA

В понеділок, 25 березня повідомлено про підозру громадянці України, яка здійснила внески на підтримку однієї з політичних партій на загальну суму понад 2,2 млн гривень, залишившись при цьому анонімною особою, повідомляє прес-служба столичної прокуратури.

Громадянка, усвідомлюючи протиправність своїх дій, вступила в попередню змову з керівником відділення одного з українських банків та внесла на розрахунковий рахунок політичної партії понад 2,2 млн гривень, при цьому використавши персональні дані 15 громадян України та не вказавши себе як власника коштів та їх платника, таким чином залишившись анонімною особою.

За результатами слідства особі, яка здійснювала анонімне фінансування політичної партії, оголошено підозру за ч. 4 ст. 159-1 КК України (порушення порядку фінансування політичної партії, передвиборної агітації). Вирішується питання щодо оголошення підозри керівнику відділення банку. Слідчі дії тривають.

Нагадаємо, раніше «Судово-юридична газета» повідомляла, як проголосувати не за місцем реєстрації. Не пізніше, ніж за 5 днів до дня виборів слід звернутися до органу ведення Державного реєстру виборців з паспортом та заявою з поясненням причин тимчасової зміни місця голосування із зазначенням дільниці чи адреси, за якою маєте намір проголосувати.

Крім того, ми писали про основні аспекти голосування вдома. Яким чином реалізувати своє виборче право та проголосувати 31 березня виборцеві, котрий за станом здоров’я не здатний потрапити до виборчої дільниці.

Закон об усилении мобилизации: военный учет и другие изменения для украинцев за границей
Telegram канал Sud.ua
Закон об усилении мобилизации: военный учет и другие изменения для украинцев за границей
Главное о суде