Вбивство дитини на Київщині: стали відомі подробиці про копів

06:45, 5 июня 2019
За освітою фігуранти резонансної справи — пасічник та слюсар.
Вбивство дитини на Київщині: стали відомі подробиці про копів
Следите за актуальными новостями в соцсетях SUD.UA

Убивць 5-річного Кирила Тлялова звуть Володимир Петровець і Іван Приходько. Про це пише видання Inforesist.org.

Відомо, що поліцейському І. Приходьку 31 рік.

Він служив в армії, потім працював слюсарем. Після закінчення навчання в Київському індустріальному технікумі та служби в армії він працював у ДАІ, з 2010 року був водієм у секторі матеріального забезпечення Голосіївського райуправління МВС. Через рік повернувся в дорожній патруль.

У 2015 році Приходько став командиром відділення взводу 5-ї роти київської поліції. 17 лютого 2016-го його звільнили через «невідповідність», але на наступний день Окружний адмінсуд Києва повернув Приходька до поліції. Він знову працював патрульним, а в 2017 році отримав освіту в Переяслав-Хмельницькому педагогічному університеті ім. Григорія Сковороди. З 2018 року Приходько — патрульний поліцейський Київської області.

Ще одному фігуранту справи Володимиру Петровцю 42 роки. За освітою він водій-пасічник, але це не завадило йому ще в 1999 році стати інспектором ДАІ. У 2005–2006 роках він працював у спецпідрозділі МВС «Кобра», який пізніше розформували. Після цього Петровець повернувся дв дорожній патруль.

Під час реформи МВС e 2015 році Петровця звільнили, але потім призначили командиром відділення роти особливого призначення №1 в Києві. Через два роки він повернувся на дороги Київської області у складі поліцейського взводу №5. З березня 2018 року він працює в секторі превенції водної поліції Переяслав-Хмельницького.

Раніше «Судово-юридична газета» повідомляла, що двоє патрульних розпивали спиртні напої під час свого вихідного. Вони вирішили постріляти з вогнепальної зброї по металевим банкам, які перебували в місці, де були люди. Під час пострілів вони влучили у малолітнього хлопчика, який у цей час був на дитячому майданчику.

Також ми писали, що хлопчика з тяжкою відкритою проникаючою черепно-мозковою травмою було госпіталізовано. Дитина померла у лікарні.

Відомо, що поліцейським оголошено остаточну підозру. Санкція статті передбачає покарання аж до довічного позбавлення волі.

Нещодавно з’явилося повідомлення, що суд арештував першого підозрюваного у вбивстві дитини, а пізніше — і другого підозрюваного.

Нестандартный подход к разделу имущества и получению алиментов при разводе – прямой эфир
Telegram канал Sud.ua
Нестандартный подход к разделу имущества и получению алиментов при разводе – прямой эфир
Главное о суде
Сегодня день рождения празднуют
  • Микола Стефанчук
    Микола Стефанчук
    член Комітету Верховної Ради України з питань правової політики
  • Світлана Бакуліна
    Світлана Бакуліна
    суддя Верховного Суду у Касаційному господарському суді
  • Оксана Бірса
    Оксана Бірса
    голова Дніпровського районного суду міста Києва
  • Оксана Терещенко
    Оксана Терещенко
    суддя Східного апеляційного господарського суду