Чотирьох дітей забрали із сім'ї у Києві: що сталося

23:45, 11 июня 2019
Найменшій дитині — два роки, а найстаршій — сім.
Чотирьох дітей забрали із сім'ї у Києві: що сталося
Следите за актуальными новостями в соцсетях SUD.UA

У Києві поліцейські разом із робітниками соціальної служби забрали з багатодітної сім'ї чотирьох дітей. Вказано, що хлопчики і дівчатка були у занедбаному стані. Про це повідомляє OBOZREVATEL.

Як розповіла начальник відділу ювенальної превенції ГУНП у Києві Оксана Поплавська, соцробітники обходили територію і біля одного з будинків побачили дітей та їхню мати, яка була у стані алкогольного сп'яніння. У такому ж стані був і батько.

Вона додала, що родина перебуває на обліку, при цьому батьки не дуже виправляються. Також були перевірені умови проживання, які визнані незадовільними.

Надалі суд ухвалить рішення про позбавлення батька і матері батьківських прав. Відомо, що найменшій дитині — два роки, а найстаршій — сім. На сьогодні діти перебувають у лікарні.

Нагадаємо, раніше «Судово-юридична газета» повідомляла, що у столичної горе-матері забрали двох дітей. Причиною для таких дій стали жахливі умови, в яких жила малеча 2013 і 2016 років народження разом із безробітною жінкою.

Також ми повідомляли, що у Дніпрі правоохоронцям зателефонувала місцева мешканка, яка повідомила, що її п'яний сусід б'є свого 8-місячну дитину і міг навіть зламати ногу немовляті. За її словами, 27-річний чоловік зловживає алкоголем, не працює, а його 18-річна дружина теж не може доглядати за малюком.

XX съезд судей Украины – онлайн-трансляция – день первый
Telegram канал Sud.ua
XX съезд судей Украины – онлайн-трансляция – день первый
Главное о суде
Сегодня день рождения празднуют
  • Євген Чаку
    Євген Чаку
    суддя Шостого апеляційного адміністративного суду
  • Руслан Сидорович
    Руслан Сидорович
    член Вищої кваліфікаційної комісії суддів України