На Київщині чоловік за пляшкою до смерті побив знайомого: подробиці

15:35, 16 сентября 2019
Постраждалий помер у лікарні через два дні після побиття.
На Київщині чоловік за пляшкою до смерті побив знайомого: подробиці
Следите за актуальными новостями в соцсетях SUD.UA

На Київщині чоловік до смерті побив свого знайомого. Про це повідомляє прес-служба прокуратури області.

Зазначається, 38-річний підозрюваний з товаришем спільно розпивали алкоголь. У цей час між чоловіками виникла сварка, і тоді підозрюваний не менше 10 разів ударів приятеля в область голови та тулуба, спричинивши множинні переломи ребер, крововиливи у діафрагму та перикард, які відносяться до категорії тяжких тілесних ушкоджень.

Через два дні чоловік від отриманих травм помер у лікарні.

Дії вбивці кваліфіковано за ч. 2 ст.121 КК України, а саме — нанесення умисного тяжкого тілесного ушкодження, що спричинило смерть потерпілого.

За клопотанням Броварської місцевої прокуратури суд обрав для підозрюваного запобіжний захід у вигляді тримання під вартою.

Нагадаємо, «Судово-юридична газета» повідомляла, що у Києві чоловік вбив рідного брата. Тіло потерпілого зі слідами насильницької смерті виявила його матір на балконі у квартирі. 

Крім цього, на Одещині дочка металевою кувалдою вбила матір. Жінка отримала тілесні ушкодження у вигляді відкритої черепно-мозкової травми, забиття головного мозку тяжкого ступеню, внутрішньочерепного крововиливу. Від отриманих тілесних ушкоджень мати підозрюваної померла.

Також ми писали, що у Києві жінка холоднокровно вбила свого знайомого під час сварки. Тіло закривавленого чоловіка помітили мешканці будинку й викликали правоохоронців та медиків.

XX съезд судей Украины – онлайн-трансляция – день первый
Telegram канал Sud.ua
XX съезд судей Украины – онлайн-трансляция – день первый
Сегодня день рождения празднуют
  • Петро Ковзель
    Петро Ковзель
    суддя Окружного адміністративного суду міста Києва