Інтерв’ю Гончарука у Financial Times: прем’єр вимагає спростування тез про Коломойського

17:10, 17 сентября 2019
Прем’єр-міністр наголосив, що інформація, яка міститься в матеріалі видання Financial Times, не відповідає принципам об’єктивності.
Інтерв’ю Гончарука у Financial Times: прем’єр вимагає спростування тез про Коломойського
Следите за актуальными новостями в соцсетях SUD.UA

Прем’єр-міністр Олексій Гончарук написав офіційний лист-звернення до авторів матеріалу Financial Times щодо компромісів з екс-власником ПриватБанку Ігорем Коломойським з проханням спростувати викладені в ньому тези. Про це повідомляє прес-служба прем’єра.

У повідомленні йдеться, що інформація, яка міститься в матеріалі видання Financial Times, «не відповідає принципам об’єктивності, яких повинні дотримуватися ЗМІ».

«Цитата, на якій базується висновок авторів матеріалу, вирвана з контексту та не є репрезентативною в контексті усієї наданої прем’єр-міністром України інформації», — йдеться в повідомленні.

У прес-службі додали, що Гончарук «не надавав ніякої інформації щодо ведення будь-яких переговорів як з паном Коломойським, так і з будь-ким іншим щодо зазначеного питання».

17 вересня видання Financial Times опублікувало статтю «Київ обговорює питання ПриватБанку з Коломойським, незважаючи на скандал на 5,5 млрд доларів».

У статті йшлося про те, що прем’єр-міністр Олексій Гончарук заявив про пошуки компромісу з колишнім співвласником ПриватБанку Ігорем Коломойським, якого звинувачують у виведенні з банку 5,5 млрд доларів.

«Я повністю переконаний, що зараз нам потрібно зосередитися на зростанні і шукати спільні рішення, а не витрачати ресурси на знищення один одного. Тому я дуже позитивний щодо риторики, спрямованої на пошук компромісу», — сказав Гончарук в інтерв’ю Financial Times.

Нагадаємо, що «Судово-юридична газета» повідомляла, про позов Богдана проти трьох журналістів

Крім того, ми писали, що суд наказав громадській організації спростувати недостовірну інформацію.

Також відомо, як боротися з поширенням недостовірної інформації

XX съезд судей Украины – онлайн-трансляция – день первый
Telegram канал Sud.ua
XX съезд судей Украины – онлайн-трансляция – день первый
Главное о суде
Сегодня день рождения празднуют
  • Петро Ковзель
    Петро Ковзель
    суддя Окружного адміністративного суду міста Києва