У столиці родина з маленькими дітьми оселилася у покинутому будинку: фото

06:25, 31 декабря 2019
Сім’я з дітьми, віком 3 і 1 рік, проживали у покинутому будинку без опалення і світла.
У столиці родина з маленькими дітьми оселилася у покинутому будинку: фото
Следите за актуальными новостями в соцсетях SUD.UA

У Києві поліцейські офіцери громади виявили родину з двома дітьми, яка оселилася у закинутому будинку. Про це повідомив відділ комунікації поліції Києва.

Зокрема, будівля знаходиться у аварійному стані й створює загрозу для життя та здоров’я малечі. Повідомляється, що поліцейські помітили у закинутому будинку по вулиці Цимбалів Яр мешканців й вирішили перевірити. Як виявилося, у будинку оселилася родина – чоловік із жінкою та двоє малолітніх дітей, яка нещодавно приїхала до столиці із Тернопільської області.
«Умов для проживання сім’ї з двома дітьми, 2016 і 2018 років народження, у будинку немає. Приміщення перебуває в аварійному стані, а також захаращене сміттям, без опалення, світла й водопостачання», - зазначив поліцейський Віктор Мандибура.

На місце викликали представників соціальної служби. Дітей відвезли до медичного закладу. На матір складено адміністративний протокол.

«Відносно 32-річної матері складено протокол за частиною першою статті 184 (Невиконання батьками або особами, що їх замінюють, обов'язків щодо виховання дітей) Кодексу України про адміністративні правопорушення. Санкція статті передбачає штраф до ста неоподатковуваних мінімумів доходів громадян. Ми провели з батьками профілактичну бесіду та попередили про кримінальну відповідальність», - додають у поліції.

Раніше «Судово-юридична газета» повідомляла, що суд обрав покарання для жінки, яка без медичної допомоги народила хлопчика, а потім поклала його у полімерний пакет та сховала в дивані. Немовля загинуло.

Також ми повідомляли про вбивство у Запоріжжі, де чоловік зарізав батька своєї нареченої. Родичі загиблого вимагають найсуворішого покарання.

 

XX съезд судей Украины – онлайн-трансляция – день первый
Telegram канал Sud.ua
XX съезд судей Украины – онлайн-трансляция – день первый
Сегодня день рождения празднуют
  • Петро Ковзель
    Петро Ковзель
    суддя Окружного адміністративного суду міста Києва