Вбивство копами Кирила Тлявова: Ірина Венедіктова повідомила нові деталі

16:28, 20 ноября 2020
У суді були допитані діти-свідки трагедії.
Вбивство копами Кирила Тлявова: Ірина Венедіктова повідомила нові деталі
Джерело фото: VenediktovaIryna / facebook.com
Следите за актуальными новостями в соцсетях SUD.UA

Генеральний прокурор України Ірина Венедіктова повідомила, що три дні поспіль в Переяслав-Хмельницькому міськрайонному суді слухалась справа про вбивство 5-річного хлопчика. Про це вона заявила на своїй сторінці у Facebook.

«У засіданнях 18 та 19 листопада завершено дослідження письмових доказів.

На сьогоднішньому засіданні розпочалися допити. За участю психолога допитані троє неповнолітніх свідків трагічної події. Задля забезпечення їх інтересів, процедура надання показів відбувалась в режимі відеоконференції з окремого приміщення.

Наступні судові засідання призначені на 11 та 14 грудня 2020 року. Планується продовження допитів свідків обвинувачення, свідків захисту, потерпілих та розгляд клопотань про продовження запобіжного заходу», — йдеться у повідомленні.

Раніше «Судово-юридична газета» повідомляла, що двоє патрульних розпивали спиртні напої у свій вихідний. Вони вирішили постріляти з вогнепальної зброї по бляшанках, але влучили у малолітнього хлопчика, який у цей час був на дитячому майданчику.

Також ми писали, що хлопчика з тяжкою відкритою проникною черепно-мозковою травмою було госпіталізовано. Дитина померла у лікарні.

Підписуйтесь на наш Telegram-канал, щоб бути в курсі найважливіших подій.

Закон об усилении мобилизации: военный учет и другие изменения для украинцев за границей
Telegram канал Sud.ua
Закон об усилении мобилизации: военный учет и другие изменения для украинцев за границей