Справа екскерівниці прокуратури Кіровоградщини: ВАКС досліджує докази

15:20, 30 марта 2021
Продовжилось дослідження доказів у справі стосовно колишньої начальниці відділу прокуратури Кіровоградської області та керівника підприємства, обвинувачених в отриманні неправомірної вигоди.
Справа екскерівниці прокуратури Кіровоградщини: ВАКС досліджує докази
Следите за актуальными новостями в соцсетях SUD.UA

29 березня за участі прокурора САП у Вищому антикорупційному суді продовжилось дослідження доказів у справі стосовно колишньої начальниці відділу прокуратури Кіровоградської області та керівника підприємства, обвинувачених в отриманні неправомірної вигоди. Про це повідомляє пресслужба Спеціалізованої антикорупційної прокуратури.

Зокрема, суддівська колегія продовжила дослідження НСРД, а саме телефонні розмови обвинувачених між собою та іншими особами щодо зміни обвинувального вироку та зняття арешту з автомобіля PORSHE CAYENNE.

Наступне засідання – о 14:00 год. 2 квітня 2021 року.

«Деталі справи: в рамках досудового розслідування встановлено, що начальниця відділу прокуратури за пособництва підприємця отримала 6500 доларів США від громадянина за сприяння у зміні обвинувального вироку у кримінальному провадженні, а також зняття арешту з автомобіля PORSHE CAYENNE.

Дії експрокурорки кваліфіковані за ознаками злочину, передбаченого ч. 3 ст. 368, ч. 2 ст. 366 КК України. Її пособника обвинувачують у вчиненні злочину, передбаченого ч. 5 ст. 27 ч. 3 ст. 368 КК України», — йдеться у повідомленні.

Раніше «Судово-юридична газета» писала про понад 2 мільйони гривень збитків: справу експосадовців Служби зовнішньої розвідки скерували до ВАКС.

Крім того, ми повідомляли про 1,4 млн грн хабаря за виділення землі: затримано голову та заступника ОТГ на Київщині.

Підписуйтесь на наш Telegram-канал та на Twitter, щоб бути в курсі найважливіших подій.

XX съезд судей Украины – онлайн-трансляция – день первый
Telegram канал Sud.ua
XX съезд судей Украины – онлайн-трансляция – день первый
Главное о суде
Сегодня день рождения празднуют
  • Євген Чаку
    Євген Чаку
    суддя Шостого апеляційного адміністративного суду
  • Руслан Сидорович
    Руслан Сидорович
    член Вищої кваліфікаційної комісії суддів України