У Києві жінка залишилась без автівки: не заплатила 13 штрафів за порушення ПДР

09:30, 8 февраля 2022
Автомобіль боржниці вилучений та перебуватиме на штрафмайданчику, допоки власниця не сплатить заборгованість.
У Києві жінка залишилась без автівки: не заплатила 13 штрафів за порушення ПДР
Джерело фото: ckp.in.ua
Следите за актуальными новостями в соцсетях SUD.UA

Жителька Києва накопичила 13 штрафів за порушення правил дорожнього руху на загальну суму більше 7 167 грн та залишилася без авто. Про це повідомляє Міністерство юстиції України з посиланам на заступника міністра з питань виконавчої служби в Міністерстві юстиції України Андрія Гайченко.

«І все тому, що не сплатила штрафи вчасно.

Так, постанови органів поліції щодо накладення адміністративного стягнення у вигляді штрафів по справі про адміністративне правопорушення у сфері забезпечення безпеки дорожнього руху пред’явлені до примусового виконання до Святошинського відділу ДВС міста Київ.

Наразі автомобіль боржниці вилучений та перебуватиме на штрафмайданчику, допоки власниця не сплатить заборгованість. Або ж арештоване майно боржниці буде реалізоване на електронному аукціоні OpenMarket (ДП «СЕТАМ» Міністерства юстиції України)», - кажуть у Мін’юсті.

Також «Судово-юридична газета» розповідали про 17 000 грн штрафу за те, що передав право керувати авто нетверезому водієві: рішення суду.

Ми розповідали, що патрульні розказали, через що водії авто найчастіше потрапляють у ДТП.

Раніше також розповідалося, які штрафи для водіїв за перевищення дозволеної швидкості руху вигадували депутати протягом 2021 року. Окрім цього, депутати вимагають збільшити штрафи за керування транспортом, обладнаним шинами, залишкова висота малюнка протектора яких не відповідає ПДР.

Підписуйтесь на наш telegram-канал t.me/sudua та на Youtube Право ТВ, а також на нашу сторінку у FacebookViber та в Instagram, щоб бути в курсі найважливіших подій.

 

XX съезд судей Украины – онлайн-трансляция – день первый
Telegram канал Sud.ua
XX съезд судей Украины – онлайн-трансляция – день первый
Главное о суде
Сегодня день рождения празднуют
  • Євген Чаку
    Євген Чаку
    суддя Шостого апеляційного адміністративного суду
  • Руслан Сидорович
    Руслан Сидорович
    член Вищої кваліфікаційної комісії суддів України