В Іспанії жінок усіх форм закликають відмовитися від комплексів з приводу фігури та піти на пляж

09:00, 29 липня 2022
Іспанський уряд запустив інформаційну кампанію, яка закликає жінок припинити комплексувати через невідповідність нав’язаним суспільством ідеалам краси.
В Іспанії жінок усіх форм закликають відмовитися від комплексів з приводу фігури та піти на пляж
Слідкуйте за актуальними новинами у соцмережах SUD.UA

В Іспанії Міністерство з питань рівноправності запустило креативну літню кампанію, яка закликає жінок усіх форм та розмірів відмовитися від комплексів щодо фігури. Передбачається, що літня кампанія допоможе жінкам різного віку забути про сором і підштовхне регулярно відвідувати місцеві пляжі.

Так, креативна літня акція проходитиме під гаслом «Літо теж наше». Про це повідомила Антонія Моріллас, голова Іспанського інституту жінок. Як виявилось, нова кампанія була її ініціативою.

«Різноманітні тіла, вільні від гендерних стереотипів, які займають весь простір. Літо також належить нам. Вільним, рівним та різноманітним», — написала Моріллас у Твіттері та прикріпила листівку кампанії. За словами голови жіночої організації, фізичні особливості тіла суттєво впливають на самооцінку жінок, а також обмежують їхні права.

На барвистій рекламній листівці зображено п'ять жінок різної статури, віку та національності на пляжі. Вони насолоджуються сонячним днем. Також на ілюстрації присутня жінка, яка перенесла мастектомію, вона зображена топлесом.

Як пояснили представники жіночого інституту: «Сьогодні ми піднімаємо тост за літо для всіх. Без стереотипів та естетичного насильства над нашими тілами».

Підписуйтесь на наш telegram-канал t.me/sudua та на Youtube Право ТВ, а також на нашу сторінку у Facebook та в Instagram, щоб бути в курсі найважливіших подій.

XX з’їзд суддів України – онлайн-трансляція – день перший
Telegram канал Sud.ua
XX з’їзд суддів України – онлайн-трансляція – день перший
Головне про суд
Сьогодні день народження святкують
  • Ігор Фріс
    Ігор Фріс
    член Комітету Верховної Ради України з питань правової політики
  • Ян Бескровний
    Ян Бескровний
    суддя Київського районного суду м. Одеси
  • Любов Токмілова
    Любов Токмілова
    суддя Одеського окружного адміністративного суду
  • Наталія Савицька
    Наталія Савицька
    суддя Сумського окружного адміністративного суду