Міністра оборони США Ллойда Остіна перевели з інтенсивної терапії – Пентагон

10:35, 9 січня 2024
Глава Пентагону Ллойд Остін продовжує відновлюватись після ускладнень.
Міністра оборони США Ллойда Остіна перевели з інтенсивної терапії – Пентагон
Слідкуйте за актуальними новинами у соцмережах SUD.UA

Як відомо, міністра оборони США Ллойда Остіна було госпіталізовано до Національного військово-медичного центру імені Уолтера Ріда.

8 січня представник Пентагону Патрік Райдер повідомив, що Остіна було переведено з палати інтенсивної терапії до звичайної лікарняної палати, він одужує і перебуває в гарному настрої. Заява з'явилася на офіційному сайті відомства.

За словами спікера, Остін має повний доступ до безпечного зв'язку та продовжує контролювати операції Міністерства оборони у всьому світі.

Райдер також розповів, що Остін потрапив у відділення інтенсивної терапії увечері 1 січня після того, як відчув сильний біль після планової медичної процедури, проведеної у тій самій лікарні 22 грудня.

Після госпіталізації Остін пройшов тестування та оцінку. 2 січня певні повноваження були передані заступнику міністра оборони Кетлін Хікс «у зв'язку зі станом міністра та на підставі медичних рекомендацій», сказав Райдер.

Раніше ми писали, Джо Байден не планує звільняти міністра оборони Ллойда Остіна, який не повідомив про свою госпіталізацію.

Підписуйтесь на наш Telegram-канал t.me/sudua та на Google Новини SUD.UA, а також на нашу сторінку у Facebook та в Instagram, щоб бути в курсі найважливіших подій.

XX з’їзд суддів України – онлайн-трансляція – день перший
Telegram канал Sud.ua
XX з’їзд суддів України – онлайн-трансляція – день перший
Головне про суд
Сьогодні день народження святкують
  • Петро Ковзель
    Петро Ковзель
    суддя Окружного адміністративного суду міста Києва