TikTok запускає нову функцію для відео, чим конкуруватиме з YouTube

18:13, 19 травня 2024
Можливість завантажувати відео тривалістю до 60 хвилин робить TikTok ще більшим конкурентом YouTube.
TikTok запускає нову функцію для відео, чим конкуруватиме з YouTube
Джерело фото: New Style
Слідкуйте за актуальними новинами у соцмережах SUD.UA

Соціальна мережа TikTok запровадила нову можливість для обмеженої групи користувачів на деяких ринках: тепер вони можуть завантажувати відео тривалістю до 60 хвилин. Про це повідомляє TechCrunch.

Це крок стане відходом від початкового формату TikTok, який дозволяв користувачам завантажувати лише 15-секундні відео. Протягом останніх кількох років платформа поступово збільшувала цей ліміт, реагуючи на потреби та вимоги своєї аудиторії. Хоча TikTok став популярним завдяки коротким відео, такі нововведення дадуть застосунку позмагатися з YouTube, де контент зазвичай має більшу тривалість.

За словами представників TikTok, новий обмежений час дозволяє творцям експериментувати з новими форматами контенту, такими як кулінарні уроки, майстер-класи в  бьюті-індустрії, навчальні матеріали та комедійні скетчі. Розширений часовий ліміт може також відкрити двері для публікації повних епізодів телешоу на платформі.

TikTok сподівається привернути творців, які зазвичай публікують свій контент на YouTube, і зробити їхній перехід на платформу більш сприятливим.

Підписуйтесь на наш Telegram-канал t.me/sudua та на Google Новини SUD.UA, а також на наш VIBER, сторінку у Facebook та в Instagram, щоб бути в курсі найважливіших подій.

XX з’їзд суддів України – онлайн-трансляція – день перший
Telegram канал Sud.ua
XX з’їзд суддів України – онлайн-трансляція – день перший
Головне про суд
Сьогодні день народження святкують
  • Петро Ковзель
    Петро Ковзель
    суддя Окружного адміністративного суду міста Києва