Рада прийняла за основу законопроект щодо стабілізації розрахунків на ринку електричної енергії

17:29, 10 січня 2024
Законопроектом пропонується встановити особливості оподаткування, які спрямовані на погашення  заборгованості на Оптовому ринку електричної енергії.
Рада прийняла за основу законопроект щодо стабілізації розрахунків на ринку електричної енергії
Фото: expert.in.ua
Слідкуйте за актуальними новинами у соцмережах SUD.UA

У середу, 10 січня, Верховна Рада України прийняла за основу проект Закону України про внесення змін до Податкового кодексу України щодо стабілізації розрахунків на ринку електричної енергії (реєстр. №5399). Про це повідомив офіційний сайт парламенту.

Законопроектом пропонується встановити особливості оподаткування, які спрямовані на погашення  заборгованості на Оптовому ринку електричної енергії України, в порядку та на умовах визначених Законом України «Про заходи, спрямовані на погашення заборгованості, що утворилися на оптовому ринку електричної енергії», оскільки ряд положень законопроекту, вже реалізовані в Податковому кодексі, то зазначений законопроект потребує ретельного доопрацювання до другого читання, зазначають у парламенті.

Підписуйтесь на наш Telegram-канал t.me/sudua та на Google Новини SUD.UA, а також на нашу сторінку у Facebook та в Instagram, щоб бути в курсі найважливіших подій.

XX з’їзд суддів України – онлайн-трансляція – день перший
Telegram канал Sud.ua
XX з’їзд суддів України – онлайн-трансляція – день перший
Головне про суд
Сьогодні день народження святкують
  • Євген Чаку
    Євген Чаку
    суддя Шостого апеляційного адміністративного суду
  • Руслан Сидорович
    Руслан Сидорович
    член Вищої кваліфікаційної комісії суддів України