Рада прийняла закон про страхування журналістів – що він передбачає

13:57, 10 жовтня 2024
Медіакампанії зобов’язали укладати договори страхування на життя, здоров’я та працездатності своїх журналістів чи інших працівників на час їх відряджень у зону бойових дій або на тимчасово окуповані території України.
Рада прийняла закон про страхування журналістів – що він передбачає
Фото: ukrinform.com
Слідкуйте за актуальними новинами у соцмережах SUD.UA

Верховна Рада прийняла в цілому законопроект 11153 про внесення змін до статті 15 Закону України «Про державну підтримку медіа, гарантії професійної діяльності та соціальний захист журналіста» щодо приведення її положень у відповідність із Законом України «Про страхування».

Документ підтримали 275 нардепів.

Тепер редакції і медіакампанії зобов’язані укладати договори страхування на життя, здоров’я та працездатності своїх журналістів чи інших працівників на час їх відряджень у зону бойових дій або на тимчасово окуповані території України.

Страхування має фінансуватися за рахунок коштів самих медіакомпаній або за рахунок інших коштів, які не заборонені законом.

Підписуйтесь на наш Telegram-канал t.me/sudua та на Google Новини SUD.UA, а також на наш VIBER, сторінку у Facebook та в Instagram, щоб бути в курсі найважливіших подій.

XX з’їзд суддів України – онлайн-трансляція – день перший
Telegram канал Sud.ua
XX з’їзд суддів України – онлайн-трансляція – день перший
Головне про суд
Сьогодні день народження святкують
  • Оксана Заворотна
    Оксана Заворотна
    суддя Хмельницького міськрайонного суду Хмельницької області