Рік Чорного Водяного Кролика: які іграшки не можна вішати на ялинку

23:05, 6 грудня 2022
Найгірший вибір для зустрічі 2023 року – іграшки у формі хижих звірів.
Рік Чорного Водяного Кролика: які іграшки не можна вішати на ялинку
Слідкуйте за актуальними новинами у соцмережах SUD.UA

Ялинкові іграшки мають особливу енергетику, тому прикраси потрібно вибирати ретельно, намагаючись задобрити символ наступного року.

Насамперед важливо розібратися з місцем, в якому варто розташувати ялинку. Цього року вона має бути розташована в секторі сім’ї, тобто на сході.

Сама ялинка має бути скромною — як у плані розмірів, так і в плані прикрас. Якщо у вас є тільки велика ялинка, спробуйте замінити її більш маленькою. В ідеалі можна поставити дві маленькі ялинки — у зоні сім’ї та у зоні кохання та шлюбу, яка знаходиться у південно-західній частині будинку. Попередньо її також потрібно буде активувати.

Наступний рік відбудеться під впливом стихії Води. Її кольорами вважаються блакитний, синій та чорний. Тому, обираючи іграшки, варто віддавати перевагу їхнім відтінкам. Головне, щоб тони були природними. Кролик, талісман 2023, не любить штучних відтінків.

Занадто яскрава ялинка також не сподобається символу року. Найкращими іграшками вважаються фігурки Кролика або зайця, шишки та інший декор на тему природи.

Розмір іграшок має бути звичайним. Не варто робити ялинку надто яскравою. Достатньо стриманих іграшок на тему природи, будинку та сім’ї. Кролик любить все природне та натуральне, тому можна важити справжні шишки та прикрасити ялинку справжніми гілками ялинки.

Не повинно бути іграшок у формі хижих звірів. Найгірший вибір для зустрічі 2023 року – іграшки у формі тигра, дракона, ведмедя. Відповідно до східних прикмет, такі іграшки точно позбавлять вас удачі у новорічну ніч та у перші дні року. Іграшки ж у формі самого кролика чи зайця будуть дуже доречними.

Підписуйтесь на наш telegram-канал t.me/sudua та на Twitter, а також на нашу сторінку у Facebook та в Instagram, щоб бути в курсі найважливіших подій.

Чи дійсно 2 млн осіб ризикують опинитися в розшуку внаслідок нового закону про мобілізацію – прямий ефір
Telegram канал Sud.ua
Чи дійсно 2 млн осіб ризикують опинитися в розшуку внаслідок нового закону про мобілізацію – прямий ефір
Головне про суд
Сьогодні день народження святкують
  • Олександр Литвиненко
    Олександр Литвиненко
    секретар Ради національної безпеки і оборони України
  • Наталя Бжассо
    Наталя Бжассо
    суддя Одеського окружного адміністративного суду
  • Володимир Біоносенко
    Володимир Біоносенко
    голова Миколаївського окружного адміністративного суду
  • Василь Кузь
    Василь Кузь
    суддя Франківського районного суду м. Львова
  • Тетяна Фетісова
    Тетяна Фетісова
    суддя Черкаського апеляційного суду