Усик – Ф'юрі: британський боксер прийняв остаточне рішення щодо бою-реваншу

13:34, 25 травня 2024
Другий бій між боксерами заплановано провести в Ер-Ріяді.
Усик – Ф'юрі: британський боксер прийняв остаточне рішення щодо бою-реваншу
Слідкуйте за актуальними новинами у соцмережах SUD.UA

Боксер з Великої Британії Тайсон Ф'юрі вирішив активувати пункт про реванш у контракті на бій проти абсолютного чемпіона світу в хевівейті Олександра Усика. Про це повідомив журналіст talkSPORT Майкл Бенсон.

За його словами, «Циганський Король» скористався опцією другого бою проти українського чемпіона. Рішення 35-річного боксера підтвердив очільник промоутерської компанії Top Rank Боб Арум.

Другий бій між боксерами заплановано провести в аравійській столиці Ер-Ріяді. Бій-реванш відбудеться наприкінці 2024 року або ж на початку наступного року.

Нагадаємо, у ніч на 19 травня відбувся історичний поєдинок між Олександром Усиком  і Тайсоном Ф'юріУкраїнець переміг британця і став абсолютним чемпіоном світу з боксу у надважкій вазі. Після поєдинку український чемпіон вирушив до лікарні за рекомендацією лікаря для кількох ренгтенів. Стало відомо, що Олександру Усику після бою наклали чотири шви через розсічення над правим оком.

Підписуйтесь на наш Telegram-канал t.me/sudua та на Google Новини SUD.UA, а також на наш VIBER, сторінку у Facebook та в Instagram, щоб бути в курсі найважливіших подій.

Відповідальності за порушення правил військового обліку не уникнути – ефір на Право ТВ
Telegram канал Sud.ua
Відповідальності за порушення правил військового обліку не уникнути – ефір на Право ТВ
Головне про суд
Сьогодні день народження святкують
  • Уляна Братичак
    Уляна Братичак
    суддя Львівського окружного адміністративного суду
  • Юрій Скалозуб
    Юрій Скалозуб
    голова Чернігівського окружного адміністративного суду