Кабмін ухвалить новий порядок бронювання працівників – Денис Шмигаль

14:50, 9 квітня 2024
Денис Шмигаль доручив визначити вичерпний перелік об’єктів і підприємств критичної інфраструктури, працівники яких підлягатимуть бронюванню.
Кабмін ухвалить новий порядок бронювання працівників – Денис Шмигаль
Слідкуйте за актуальними новинами у соцмережах SUD.UA

Постанову Уряду, яка визначає порядок бронювання працівників підприємств критичної інфраструктури, змінять. Про це повідомив прем’єр-міністр Денис Шмигаль за результатами засідання Кабміну 9 квітня.

«Одним із ключових питань є справедливе і раціональне бронювання військовозобов’язаних. Працівників підприємств, які дійсно критично важливі. Тут не має бути жодних спекуляцій і маніпуляцій.
Тому дав доручення профільним міністерствам найближчим часом внести оновлену, більш справедливу постанову про бронювання та визначити вичерпний перелік об’єктів і підприємств критичної інфраструктури.
Потрібні чіткі та зрозумілі критерії, щоб ні у військових, ні у суспільства не виникало жодних питань, чому ті чи інші люди є заброньованими в нашій державі», - пояснив він.

Нагадаємо, як раніше писала «Судово-юридична газета» очільник Міністерства культури Ростислав Карандєєв висловив обурення хейтом навколо теми бронювання працівників сфери культури та окремих медіа.

Автор: Наталя Мамченко

Підписуйтесь на наш Telegram-канал t.me/sudua та на Google Новини SUD.UA, а також на наш VIBER, сторінку у Facebook та в Instagram, щоб бути в курсі найважливіших подій.

Відповідальності за порушення правил військового обліку не уникнути – ефір на Право ТВ
Telegram канал Sud.ua
Відповідальності за порушення правил військового обліку не уникнути – ефір на Право ТВ
Головне про суд
Сьогодні день народження святкують
  • Інна Плахтій
    Інна Плахтій
    член Вищої ради правосуддя
  • Віталій Галаган
    Віталій Галаган
    суддя Дніпровського районного суду міста Києва
  • Олена Губська
    Олена Губська
    суддя Верховного Суду у Касаційному адміністративному суді