ВККС рекомендує відрядити двох суддів до інших судів

17:10, 18 вересня 2024
Комісія вирішила внести до Вищої ради правосуддя подання з рекомендацією про відрядження суддів.
ВККС рекомендує відрядити двох суддів до інших судів
Слідкуйте за актуальними новинами у соцмережах SUD.UA

18 вересня в засіданні Першої палати Вищої кваліфікаційної комісії суддів України розглянуто питання щодо внесення подання з рекомендацією про відрядження суддів до іншого суду того самого рівня і спеціалізації для відправлення правосуддя. Про це повідомив офіційний сайт ВККС.

У зв’язку з виявленням надмірного судового навантаження Комісія вирішила внести до Вищої ради правосуддя подання з рекомендацією про відрядження строком на один рік судді Червоноградського міського суду Львівської області Рудакова Дмитра Ігоровича до Франківського районного суду міста Львова.

У зв’язку зі зміною територіальної підсудності судових справ Комісія вирішила внести до Вищої ради правосуддя подання з рекомендацією про відрядження судді Старобільського районного суду Луганської області Форощука Олександра Віталійовича до Синельниківського міськрайонного суду Дніпропетровської області.

Підписуйтесь на наш Telegram-канал t.me/sudua та на Google Новини SUD.UA, а також на наш VIBER, сторінку у Facebook та в Instagram, щоб бути в курсі найважливіших подій.

XX з’їзд суддів України – онлайн-трансляція – день перший
Telegram канал Sud.ua
XX з’їзд суддів України – онлайн-трансляція – день перший
Сьогодні день народження святкують
  • Ірина Гончарова
    Ірина Гончарова
    суддя Верховного Суду у Касаційному адміністративному суді