Конкурс на посаду голови АРМА: комісія не обрала переможця

18:27, 15 серпня 2022
Усього участь у конкурсі брали 7 осіб, троє зняли свої кандидатури.
Конкурс на посаду голови АРМА: комісія не обрала переможця
Фото: ukrinform.com
Слідкуйте за актуальними новинами у соцмережах SUD.UA

Члени конкурсної комісії з відбору голови Агентства з розшуку та управління активами не обрали жодного з кандидатів переможцем на посаду голови агентства. Про це стало відомо з трансляції, яка велась на сайті Кабінету Міністрів.

Для того, аби конкурсна комісія визнала кого-небудь із кандидатів переможцем, потрібно було отримати 6 голосів підтримки.

Так, Ірина Гуменюк отримала 2 голоси, Дмитро Жоравович – 2 голоси, Андрій Потьомкін – 3 голоси, Олександр Сидоржевський – 1 голос. Решта претендентів не отримали жодного голосу від комісії. Усього участь у конкурсі брали 7 осіб, троє зняли свої кандидатури.

Таким чином, жоден кандидат на голову АРМА не отримав необхідної кількості голосів від комісії для того, аби бути обраним на посаду.

Члени комісії вирішили направити протокол голосування до Кабінету Міністрів. Водночас комісія не рекомендувала уряду проведення повторного конкурсу – підтримка відповідного звернення набрала 5 з 6 необхідних голосів.

Як зауважив член комісії Михайло Іваненко, комісія не може впливати на дії уряду, тож Кабмін «може вчинити як хоче щодо подальшої долі конкурсу».

Раніше ми писали, що на посаду голови АРМА можуть оголосити новий конкурс.

Підписуйтесь на наш telegram-канал t.me/sudua та на Twitter, а також на нашу сторінку у Facebook та в Instagram, щоб бути в курсі найважливіших подій.

XX з’їзд суддів України – онлайн-трансляція – день перший
Telegram канал Sud.ua
XX з’їзд суддів України – онлайн-трансляція – день перший
Сьогодні день народження святкують
  • Наталія Мричко
    Наталія Мричко
    суддя Львівського окружного адміністративного суду
  • Любов Маруліна
    Любов Маруліна
    суддя Окружного адміністративного суду міста Києва
  • Богдан Санін
    Богдан Санін
    суддя Окружного адміністративного суду міста Києва