Спроби рф наступати на Куп’янському напрямку: у розвідці повідомили, чи має ворог успіх

17:53, 16 серпня 2023
Представник ГУР Вадим Скібіцький сказав, що рф все ще хоче вийти на адміністративні кордони Донецької області.
Спроби рф наступати на Куп’янському напрямку: у розвідці повідомили, чи має ворог успіх
Фото: АрміяInform
Слідкуйте за актуальними новинами у соцмережах SUD.UA

Ворог намагається атакувати на Куп’янському напрямку, але ці дії не мають стратегічного військового характеру. Про це повідомив представника ГУР Вадим Скібіцький. 

"Куп’янський напрямок залишається одним з місць, де росіяни не перебувають у статичній обороні, а намагаються атакувати. Успіху тут московити не мають, але Кремль не полишає спроб досягти бодай мінімальних цілей розпочатої ним війни", - розповів Скібіцький.

За його словами, після півторарічної широкомасштабної агресії проти України рф усе ще намагається досягти завдання-мінімуму - вийти на адміністративні кордони Донецької області.

"Утім нинішні дії армії держави-агресора на фронті позбавлені ознак стратегії. Операції, які здійснює рф, не мають стратегічного військового характеру, це лише локалізовані напади", - зазначив представник ГУР.

Нагадаємо, що через посилення російських обстрілів в деяких населених пунктів Куп’янського району Харківської області було оголошено обов’язкову евакуацію.

Підписуйтесь на наш telegram-канал t.me/sudua та на Twitter, а також на нашу сторінку у Facebook та в Instagram, щоб бути в курсі найважливіших подій.

Відповідальності за порушення правил військового обліку не уникнути – ефір на Право ТВ
Telegram канал Sud.ua
Відповідальності за порушення правил військового обліку не уникнути – ефір на Право ТВ
Сьогодні день народження святкують
  • Наталія Гребенюк
    Наталія Гребенюк
    суддя Східного апеляційного господарського суду